Akulaadija laadija STAHLWERK IBC-50 ST

Uus toode

STAHLWERK laadija IBC-50 ST
Mõõdud 16,5 x 6,6 x 4,8 cm (PxKxL)
Kaal 510 g
Võrgupinge AC220-240 / 50 Hz
Väljund alalispinge 6V / 12V
0,8A / 5A

Rohkem infot

39,00 € koos maksudega

Rohkem infot

Intelligentse mikroprotsessori juhtimisega laadija STAHLWERK IBC-50 ST tagab kõigi 6V ja 12V pliiakude, AGM, VRLA, MF, SLA, GEL akude tõhusa ja ohutu laadimise. Akulaadijal on 4 erinevat laadimisrežiimi: 6V laadimisrežiim, mootorratta 12V laadimisrežiim, auto 12V laadimisrežiim ja 12V talvine laadimisrežiim spetsiaalselt seadme kasutamiseks madalatel välistemperatuuridel. Pärast ühendamist analüüsib autolaadija intelligentne juhtimissüsteem ühendatud aku tüüpi ja laetuse olekut ning lülitub vastavalt vajadusele sobivale laadimisrežiimile. Erinevaid laadimisrežiime saab üksteise järel lihtsalt ja selgelt nupule vajutades esile kutsuda ja valida. Tänu suurele valgustatud LCD-ekraanile on kõiki väärtusi lihtne lugeda. Vanu või sügavalt tühjenenud akusid saab värskendada paranduslaadimisrežiimi abil.

Intelligentse mikroprotsessori juhtimisega STAHLWERK laadija IBC-50 ST tagab kõigi 6V ja 12V pliiakude, AGM, VRLA, MF, SLA, GEL akude tõhusa ja ohutu laadimise.
Laadijal on 4 erinevat laadimisrežiimi: 6V laadimisrežiim, mootorratta 12V laadimisrežiim, auto 12V laadimisrežiim, samuti 12V talvine laadimisrežiim spetsiaalselt seadme kasutamiseks madalatel välistemperatuuridel.
Pärast ühendamist analüüsib laadija intelligentne juhtimissüsteem ühendatud aku tüüpi ja laetuse olekut ning lülitub vastavalt vajadusele sobivale laadimisrežiimile.
Nupule vajutades saab lihtsal ja arusaadaval viisil esile kutsuda ja üksteise järel valida erinevaid laadimisrežiime. Tänu suurele valgustatud LCD-ekraanile on kõiki väärtusi lihtne lugeda.
Laadija pakub paranduslaadimisrežiimi, mida saab kasutada vanade või sügavalt tühjenenud akude värskendamiseks.
Kui aku on täielikult laetud, lülitub seade aku säästmiseks ja ideaalse laetuse säilitamiseks automaatselt nihkelaadimise funktsioonile.
Akulaadijal on ülelaadimise, polaarsuse ja lühisekaitse. See kaitseb laadijat ja akut kahjustuste eest.
Kaasas on kaks täielikult isoleeritud akuklambrit akude hõlpsaks ja ohutuks ühendamiseks akulaadijaga.
Tänu tugevale konstruktsioonile on seade põrutuskindel, pritsmekindel, tolmukindel ja sobib kasutamiseks välitingimustes.

STAHLWERK laadija IBC-50 ST
Mõõdud 16,5 x 6,6 x 4,8 cm (PxKxL)
Kaal 510 g
Võrgupinge AC220-240 / 50 Hz
Väljund alalispinge 6V / 12V
0,8A / 5A
Kaitseklass IP65
Ohutusfunktsioonid vale ühendus / ülelaadimine / lühis / ülekuumenemine
Patareide tüübid 6V/12V plii Ca/Ca, AGM, VRLA, MF, SLA, GEL akud