Õliseparaator OD-80 ST STAHLWERK mahutavusega 80 l

Uus toode

Mudel Õliseparaator OD-80 ST STAHLWERK 
Maht 80 l
Punkri kõrgus 100 - 155 cm
Materjal metall
Mõõdud 500 x 420 x 890 mm
Kaal 18,7 kg

Rohkem infot

139,00 € koos maksudega

Rohkem infot

80-liitrise mahuga ja reguleeritava kõrgusega lehtriga STAHLWERK õliseparaator OD-80 ST sobib ideaalselt kasutatud õli kogumiseks autoõlivahetuse ajal. Lisaks võimaldab kogumiskäru mootori- ja käigukastiõli ohutut transporti ja ladustamist. Lehtri kõrgust saab sõltuvalt sõidukitüübist individuaalselt reguleerida vahemikus 100 cm kuni 155 cm ja see pakub maksimaalset paindlikkust. Lisaks on õlikogumiskärul integreeritud suruõhuühendus mootori- ja käigukastiõli täielikuks tühjendamiseks. Ülerõhu vältimiseks on paigaldatud õhuregulaator ja kaitseklapp. Tugev õlikogumismahuti on varustatud 4 stabiilse rattaga ja sellega saab hõlpsasti manööverdada. Roostevabast terasest valmistatud kompaktne õlikollektor tagab kasutamise ajal kõrgeima stabiilsuse. Sobib ideaalselt professionaalseks kasutamiseks autotöökodades ja isetegemise sektoris.

Funktsioonid
80-liitrise mahuga ja reguleeritava kõrgusega lehtriga STAHLWERK õliseparaator OD-80 ST on ideaalne kasutatud õli kogumiseks sõidukite õlivahetuse ajal.
Lisaks võimaldab kogumiskäru mootori- ja käigukastiõli ohutut transporti ja ladustamist.
Lehtri kõrgust saab sõltuvalt sõidukitüübist individuaalselt reguleerida vahemikus 100 cm kuni 155 cm ja see pakub maksimaalset paindlikkust.
Lisaks on õlikogumiskärul integreeritud suruõhuühendus mootori- ja käigukastiõli täielikuks tühjendamiseks. Ülerõhu vältimiseks on paigaldatud õhuregulaator ja kaitseklapp.
Tugev õlikogumismahuti on varustatud 4 stabiilse rattaga ja seda on lihtne manööverdada.
Roostevabast terasest valmistatud kompaktne õlikollektor veenab kasutamise ajal kõrgeima stabiilsuse poolest.
Sobib ideaalselt professionaalseks kasutamiseks autotöökodades ja isetegemise sektoris.


Mudel STAHLWERK Õliseparaator OD-80 ST
Maht 80 l
Punkri kõrgus 100 - 155 cm
Materjal metall
Mõõdud 500 x 420 x 890 mm
Kaal 18,7 kg