Hüdrauliline käigukasti tungraud STAHLWERK TJ-500 ST

Uus toode

Mudel käigukast TJ-500 ST STAHLWERK 
Maksimaalne koormus 500 kg
Materjal Metall
Mõõdud alus (L x S) 64 x 59 cm
Minimaalne kõrgus 113,5 cm
Maksimaalne kõrgus 187 cm
Kolvivarda läbimõõt 28 mm
Kaal 24 kg

Rohkem infot

189,00 € koos maksudega

Rohkem infot

STAHLWERK käigukasti tungraud on õige tööriist jõuülekannete, sildade, väljalaskesüsteemide paigaldamiseks ja eemaldamiseks ning muudeks sõidukite hooldustöödeks. See sobib kuni 500 kg kaaluvate detailide tõstmiseks. Hüdrauliline tungraud on valmistatud kvaliteetsest metallist ja sellel on korrosioonikindel värv. Selle vastupidav konstruktsioon tagab suure kandevõime ja vastupidavuse. Hüdraulilise, pidevalt reguleeritava kõrgusega jalgpedaali abil saab mootorit tungrauda kiiresti ja mugavalt ilma igasuguse pingutuseta tõsta. Kogunenud rõhku saab aeglaselt vabastada klapi kaudu, mis võimaldab ülestõstetud tooriku ohutult langetada. Kõrgus on pidevalt reguleeritav vahemikus 113,5–187 cm. Neli tugevat juhitavat ratast stabiilsel alusel tagavad stabiilsuse ja ohutuse raskete toorikute tõstmisel ja manööverdamisel. Tänu küljele paigaldatud käepidemetele on käigukangast lihtne transportida ja seega saab seda paindlikult kasutada kõikjal. Sobib ideaalselt professionaalseks kasutamiseks nii autotöökodades kui ka isetegemise sektori kodugaraažis.

STAHLWERK käigukasti tungraud on õige tööriist jõuülekannete, sildade, väljalaskesüsteemide paigaldamiseks ja eemaldamiseks ning muudeks sõidukite hooldustöödeks. See sobib kuni 500 kg kaaluvate toorikute tõstmiseks.
Hüdrauliline tungraud on valmistatud kvaliteetsest metallist ja sellel on korrosioonikindel värv. Selle vastupidav konstruktsioon tagab suure kandevõime ja vastupidavuse.
hüdraulilise, astmeliselt reguleeritava kõrgusega jalgpedaali abil saab mootorit tungrauda kiiresti ja mugavalt ilma pingutuseta tõsta.
ventiili kaudu saab kogunenud rõhku aeglaselt vabastada ja seega saab tõstetud tooriku ohutult langetada. Kõrgus on pidevalt reguleeritav vahemikus 113,5–187 cm.
Neli tugevat juhitavat ratast stabiilsel alusel tagavad stabiilsuse ja ohutuse raskete toorikute tõstmisel ja manööverdamisel. Tänu küljele paigaldatud käepidemetele on käigukangast lihtne transportida ja seega saab seda paindlikult kasutada kõikjal.
Sobib ideaalselt professionaalseks kasutamiseks nii autotöökodades kui ka isetegemise sektori kodugaraažis.

Mudel STAHLWERK käigukast TJ-500 ST
Maksimaalne koormus 500 kg
Materjal Metall
Mõõdud alus (L x S) 64 x 59 cm
Minimaalne kõrgus 113,5 cm
Maksimaalne kõrgus 187 cm
Kolvivarda läbimõõt 28 mm
Kaal 24 kg