Kaldtee STAHLWERK GT-14 ST 2tk.

Uus toode

Kandevõime 5 t
Materjal teras
Mõõdud 900 x 270 x 275 mm
Kaldtee kaal 6,7 kg

Rohkem infot

169,00 € koos maksudega

Rohkem infot

Tugevad kaldteed sobivad ideaalselt kuni 5 t täismassiga sõidukite tungrauaga tõstmiseks. Mitmekülgsed auto kaldteed sobivad väga erinevatele sõidukitüüpidele. Alates kompaktautodest kuni sedaanideni kuni suurte linnamaasturiteni saab kaldteed kasutades mugavalt remontida ja hooldada kõiki levinud sõidukimudeleid. Auto kaldteed on varustatud ülejooksukaitsega, pakuvad kindlat pidamist ja tagavad kindla aluse Stabiilne konstruktsioon on väändevaba ja talub suurimaid koormusi. Kvaliteetne töötlus, kompaktsed ja hõlpsasti käsitsetavad juurdepääsurambid on ideaalne abimees töökodades, garaažides ja isetegemises.

Tugevad kaldteed sobivad ideaalselt kuni 5 t täismassiga sõidukite tungrauaga tõstmiseks.
Mitmekülgsed auto kaldteed sobivad väga erinevatele sõidukitüüpidele. Alates kompaktautodest kuni sedaanideni kuni suurte linnamaasturiteni saab kaldteed kasutades mugavalt remontida ja hooldada kõiki levinud sõidukimudeleid.
Auto kaldteed on varustatud ülejooksukaitsega, pakuvad kindlat pidamist ja tagavad kindla aluse Stabiilne konstruktsioon on väändevaba ja talub suurimaid koormusi.
Kvaliteetne töötlus, kompaktne ja hõlpsasti käsitsetav juurdepääsurambid on ideaalne abimees töökodades, garaažides ja isetegemises.

Kandevõime 5 t
Materjal teras
Mõõdud 900 x 270 x 275 mm
Kaldtee kaal 6,7 kg

Sisaldab:
2 x STAHLWERK ramp GT-14 ST