Tõstealus STAHLWERK JS-3 ST 4 tk

Uus toode

Kandevõime 3 t tugistendi kohta
Töökõrgus 275 - 415 mm
materjal Teras / valuteras
värv must
Ühe tugialuse kaal 2,25 kg

Rohkem infot

49,00 € koos maksudega

Rohkem infot

STAHLWERK tugistendi komplekt kandevõimega 3 tonni tugistendi kohta on ideaalne sõiduautode, veoautode, haagissuvilate, haagissuvilate, haagiste või traktorite toetamiseks. Tänu hõlpsasti kasutatavale 10-astmelisele põrkmehhanismile saab tungraua aluse kõrgust paindlikult reguleerida vahemikus 275–415 mm, et see sobiks erinevate sõidukitüüpidega – muutes tööde teostamise nii auto peal kui ka all lihtsaks. sõidukit. Tänu tugevast terasest ja tugevast valuterasest valmistatud kvaliteetsele konstruktsioonile pakuvad parkimisalused kindlat pidamist ja maksimaalset stabiilsust. Sõiduki tungraua alused on tungraua täiuslikuks täienduseks ja asendamatud igas töökojas. Oma esmaklassilise töötlusega praktilised universaalsed tungraua alused sobivad ideaalselt professionaalseks kasutamiseks remondi-, ülevaatus- või hooldustöödel.

STAHLWERK tugistendi komplekt kandevõimega 3 tonni tugistendi kohta on ideaalne sõiduautode, veoautode, haagissuvilate, haagissuvilate, haagiste või traktorite toetamiseks.
Tänu hõlpsasti kasutatavale 10-astmelisele põrkmehhanismile saab tungraua aluse kõrgust paindlikult reguleerida vahemikus 275–415 mm, et see sobiks erinevate sõidukitüüpidega – muutes tööde teostamise nii auto peal kui ka all lihtsaks. sõidukit.
Tänu tugevast terasest ja tugevast valuterasest valmistatud kvaliteetsele konstruktsioonile pakuvad parkimisalused kindlat pidamist ja maksimaalset stabiilsust.
Sõiduki tungraua alused on tungraua täiuslik täiendus ja asendamatud igas töökojas.
Oma esmaklassilise töötlusega praktilised universaalsed tungraua alused sobivad ideaalselt professionaalseks kasutamiseks remondi-, ülevaatus- või hooldustöödel.

Kandevõime 3 t tugistendi kohta
Töökõrgus 275 - 415 mm
materjal Teras / valuteras
värv must
Ühe tugialuse kaal 2,25 kg