Keevituslaud STAHLWERK

Uus toode

Mudel keevituslaud STAHLWERK 
Mõõdud 915 x 460 x 900 mm
Kaal 22,15 kg
Ava läbimõõt 16 mm
Aukude vahe 50 mm
Tööpinna paksus 3 mm
Materjal Süsinikteras

Rohkem infot

179,00 € koos maksudega

Rohkem infot

STAHLWERK keevituslaud / montaažilaud 3 mm tööpinnaga isetegemise komplekt, mis on valmistatud suurepäraste stabiilsusomadustega vastupidavast süsinikterasest. Tugev pind on eriti vastupidav löökidele ja kriimustustele. Tasandatud ja poleeritud roostevabast terasest jalad ning pulbervärvitud lauajalad tagavad ohutu ja mugava töötamise. 500 kg kandevõimega keevituslaud sobib professionaalseks kasutamiseks tööstuses, käsitöös ja isetegemises. Tänu 16 mm läbimõõduga kokkupandavatele aukudele saab hõlpsasti kinnitada kinnituselemente ja kinnitusvahendeid. 22 kg kaaluga keevituslaud pakub piisavat stabiilsust ja sobib kõikideks keevitusprotsessideks. Tugev konstruktsioon, kiire ja lihtne kokkupanek: keevituslaua saab kokku panna 10 minutiga. Selleks kinnitatakse töötasapind 4 süviskruviga alusraami külge. Reguleeritava kõrgusega tasandusjalad kruvitakse lauajalgadesse ja lukustatakse mutriga. STAHLWERK soovitab kokkupanekul kanda töökindaid ja kaitsejalatseid.

Funktsioonid
STAHLWERK keevituslaud / montaažilaud 3 mm tööpinnaga isetegemise komplekt, mis on valmistatud tugevast süsinikterasest ja millel on suurepärased stabiilsusomadused.
Tugev pind on eriti vastupidav löökidele ja kriimustustele. Tasandatud ja poleeritud roostevabast terasest jalad ning pulbervärvitud lauajalad tagavad ohutu ja mugava töötamise.
500 kg kandevõime muudab keevituslaua sobivaks professionaalseks kasutamiseks tööstuses, käsitöös ja isetegemises. D16 süsteemi aukudega saab hõlpsasti kinnitada kinnituselemente ja kinnitusvahendeid.
22 kg kaaluga keevituslaud pakub piisavat stabiilsust ja sobib kõikideks keevitusprotsessideks. Tugev konstruktsioon, kiire ja lihtne kokkupanek: keevituslaua saab kokku panna 10 minutiga. Selleks kinnitatakse töötasapind 4 süviskruviga alusraami külge.
Reguleeritava kõrgusega tasandusjalad kruvitakse lauajalgadesse ja lukustatakse mutriga. Soovitame kokkupanekul kanda töökindaid ja kaitsejalatseid.

Mudel STAHLWERK keevituslaud
Mõõdud 915 x 460 x 900 mm
Kaal 22,15 kg
Ava läbimõõt 16 mm
Aukude vahe 50 mm
Tööpinna paksus 3 mm
Materjal Süsinikteras

Komplektis
1 x töötasapind
1 x pulbervärvitud tugiraam
4 x tasandusjalga
4 x süvistatud kruvid
8 x kuuskantpeaga kruvid