STAHLWERK keevituslaud WT-955 ST

Uus toode

STAHLWERK keevituslaud WT-955 ST
Max kandevõime 200 kg
Tööpind perforeeritud plaat 915 x 610 mm
Materjali paksus perforeeritud plaat 4,0 mm
Ava läbimõõt 22 mm
materjal teras
kaal 30 kg

Rohkem infot

199,00 € koos maksudega

Rohkem infot

915 x 610 mm tööpinnaga keevituslaud on ideaalne paljude erinevate keevitustööde jaoks. Tugeva montaažilaua kandevõime on 200 kg, see on äärmiselt kulumiskindel ja avaldab muljet oma silmapaistvate stabiilsusomadustega. 4,0 mm paksune töötasapind ja pulbervärvitud jalad muudavad töölaua eriti vastupidavaks löökidele ja kriimustustele. Tsingitud pind kaitseb tõhusalt korrosiooni eest. Praktiline perforeeritud keevituslauaplaat augu läbimõõduga 22 mm on ideaalne tööriistade, näiteks kinnituspoltide või klambrite kinnitamiseks. Reguleeritava kõrgusega lauajalad tagavad, et töölaud seisab kindlalt ja lubavad keevitamisel maksimaalset paindlikkust. Tugevat lauaplaati saab aga kasutada ka ilma jalgadeta keevituslauana. Kvaliteetse viimistlusega keevituslaud sobib kõikide keevitusprotsesside jaoks ning sobib eriti hästi kasutamiseks tööstuses, kaubanduses ja isetegemisel.

915 x 610 mm tööpinnaga keevituslaud on ideaalne paljude erinevate keevitustööde jaoks.
Tugeva montaažilaua kandevõime on 200 kg, see on äärmiselt kulumiskindel ja avaldab muljet oma silmapaistvate stabiilsusomadustega.
4,0 mm paksune töötasapind ja pulbervärvitud jalad muudavad töölaua eriti vastupidavaks löökidele ja kriimustustele. Tsingitud pind kaitseb tõhusalt korrosiooni eest.
Praktiline perforeeritud keevituslauaplaat augu läbimõõduga 22 mm on ideaalne tööriistade, näiteks kinnituspoltide või klambrite kinnitamiseks.
Reguleeritava kõrgusega lauajalad tagavad, et töölaud seisab kindlalt ja lubavad keevitamisel maksimaalset paindlikkust. Tugevat lauaplaati saab aga kasutada ka ilma jalgadeta keevituslauana.
Kvaliteetne viimistlus muudab keevituslaua sobivaks kõigi keevitusprotsesside jaoks ning sobib eriti hästi kasutamiseks tööstuses, kaubanduses ja isetegemises.

Mudel STAHLWERK keevituslaud WT-955 ST
Max kandevõime 200 kg
Tööpind perforeeritud plaat 915 x 610 mm
Materjali paksus perforeeritud plaat 4,0 mm
Ava läbimõõt 22 mm
materjal teras
kaal 30 kg