Keevituslaud STAHLWERK WT-960 ST

Uus toode

STAHLWERK keevituslaud WT-960 ST
Maksimaalne kandevõime 200 kg
Tööpinna perforeeritud plaat 915 x 457 mm
Perforeeritud plaadi materjali paksus 2,5 mm
Ava läbimõõt 22mm
Materjal teras
Kaal 25kg

Rohkem infot

179,00 € koos maksudega

Rohkem infot

915 x 457 mm tööpinnaga tsingitud keevituslaud sobib ideaalselt mitmesugusteks keevitustöödeks. Tugeva montaažilaua kandevõime on 200 kg, see on äärmiselt vastupidav ja avaldab muljet oma suurepäraste stabiilsusomadustega. 2,5 mm paksune töötasapind ja pulbervärvitud jalad muudavad töölaua löökide ja kriimustuste suhtes eriti vastupidavaks. Tsingitud pind kaitseb tõhusalt korrosiooni eest. Praktiline keevituslaua perforeeritud plaat augu läbimõõduga 22 mm on ideaalne tööriistade, näiteks kinnituspoltide või kinnitusklambrite kinnitamiseks. Lisaks aukude süsteemile on keevituslaual täiendavad pikad künad klambritööriistade paindlikuks kinnitamiseks. Keevituslaual on suur pulbervärvitud panipaik tööriistade, kuluvate osade ja tarvikute jaoks. Kummikattega pikaealised rattad tagavad lihtsa manööverdamise. Integreeritud seisupidurid tagavad mobiilse töölaua kindla seismise. Kvaliteetne keevituslaud sobib kõikideks keevitusprotsessideks ning seda kasutatakse eelkõige tööstuses, käsitöös ja isetegemisel.

Tööpinnaga 915 x 457 mm on tsingitud keevituslaud ideaalne mitmesugusteks keevitustöödeks.
Tugeva montaažilaua kandevõime on 200 kg, see on äärmiselt vastupidav ja avaldab muljet oma suurepäraste stabiilsusomadustega.
2,5 mm paksune töötasapind ja pulbervärvitud jalad muudavad töölaua eriti vastupidavaks löökidele ja kriimustustele. Tsingitud pind kaitseb tõhusalt korrosiooni eest.
Praktiline keevituslaua perforeeritud plaat ava läbimõõduga 22 mm on ideaalne tööriistade, näiteks kinnituspoltide või kinnitusklambrite kinnitamiseks.
Lisaks aukude süsteemile on keevituslaual täiendavad pikad künad klambritööriistade paindlikuks kinnitamiseks.

Keevituslaual on suur pulbervärvitud hoiuruum tööriistade, kuluvate osade ja tarvikute jaoks.
Kummikattega pikaealised rattad tagavad lihtsa manööverdamise. Integreeritud seisupidurid tagavad mobiilse töölaua kindla seismise.
Kvaliteetne keevituslaud sobib kõikideks keevitusprotsessideks ning seda kasutatakse eelkõige tööstuses, käsitöös ja isetegemisel.

STAHLWERK keevituslaud WT-960 ST
Maksimaalne kandevõime 200 kg
Tööpinna perforeeritud plaat 915 x 457 mm
Perforeeritud plaadi materjali paksus 2,5 mm
Ava läbimõõt 22mm
Materjal teras
Kaal 25kg

KAUBA VIDEO