Digitaalklaver FunKey DP-88 II must komplekt

00059892

Uus toode

Kompaktne digitaalse klaveri disainiga klaviatuur
88 kiirustundlikku klaviatuuriklahvi
360 helid
Laiaulatuslik automaatne saate 160 stiiliga
ABC. Automaatne akord või klaviatuur Akordi akordisaade
128-kordne polüfoonia
Parema ja vasaku käe õppefunktsioon
Mp3 mängija
3-kordne pedaaliüksus
Salvestamise ja taasesituse funktsioon
Ekraan: suure kontrastsusega LCD

Rohkem infot

699,00 € koos maksudega

Rohkem infot

Tugeva kõlaga klaviatuur elektriklaveri välimusega!
DP-88 II on mõeldud spetsiaalselt algajatele, kes otsivad kaasaegse klaviatuuri funktsionaalsust, kuid soovivad täissuuruses elektriklaveri välimust. 88 klaveri välimuse klahvi, 360 heli, automaatse saate 160 saaterütmi, 80 demolaulu, õppimisfunktsiooni, integreeritud MP3-mängija ja võimsate stereokõlaritega seab see oma hinnaklassis uued standardid ja rõõmustab muusikuid noortest vanadeni.

Suur ekraan ja intuitiivne juhtimine
Tänu suure kontrastsusega, hõlpsasti loetavale sinise valgustusega ekraanile ja selgele nuppude paigutusele pakub see laia valiku funktsioonidega absoluutset kasutusmugavust. Ekraan on abiks ka õppimisfunktsiooni puhul (ja see pole suurepärane ainult noorematele algajatele!), kuna see näitab hetkel mängitavaid noote suurelt ja selgelt ning demolugusid saab tänu visuaalselt keerukale ekraanile taasesitamiseks hõlpsasti meelde jätta.

Lai salvestusfunktsioon ja metronoom
Tänu salvestusfunktsioonile saab oma muusikapalasid ühe nupuvajutusega salvestada ja hiljem uuesti esitada. Salvestusulatus sisaldab rikkalikku 180 baari. Integreeritud metronoom aitab alati õiget kiirust hoida.

Kahekordne ja jagatud
Funktsioonide "Dual" ja "Split" abil saab mitut heli klaviatuuril laiali jaotada või samaaegselt esitada. Näiteks saate "Dual" abil hõlpsasti ühendada keelpillide heli klaveriheliga. Funktsioon "Split" jagab klaviatuuri 2 alaks, millele saab üksteisest sõltumatult määrata erinevaid helisid. Sinu enda loovusel pole piire!

Õppimisrežiim ja demolaulud
Laulurežiimis saate oma muusikaoskuste parandamiseks valida erinevate laulude hulgast soovitud pala. Lesson nupuga (olenevalt laulust) saab vasakut ja paremat kätt treenida kolme erineva raskusastmega. Esitatavad noodid kuvatakse otse ekraanil. Õppeprotsessi inspireerivad 80 demolaulu alates Türgi marsist kuni Oh Susanna ja Mozartini.

Laialdane automaatne saate
Sisseehitatud automaatsaatmine on mõeldud eelkõige algajatele, kes soovivad saada justkui bändiga läbi 160 stiili rokist bossanoova ja popžanrini. Igav skaalamäng on nüüdseks minevik ja eriti lapsed saavad mängulise lähenemise kaudu kiiresti edu kogeda.

Integreeritud MP3-mängija
Kui USB-mäluseade on ühendatud määratud porti, saab MP3-faile esitada otse klaveri kõlarite kaudu. See annab võimaluse mängida otse oma lemmikpaladele.

Võimsad stereokõlarid, kõrvaklappide ja liiniväljund
Altpoolt paigaldatud 15 W võimsusega stereokõlarid tagavad enesekindla heli. Esiküljel asuv kõrvaklappide väljund pakub võimalust vaikselt harjutada. Suurema publiku ees mängimiseks on 6,3 mm pesa väljund, mille abil saab klaveri ühendada stereo- või PA-süsteemidega.

Praktiline klaviatuuri kate
Praktilise muusikatoega klaviatuurikattega on digiklaver usaldusväärselt kaitstud tolmu ja mustuse eest; See tähendab, et elektriklaver näeb elutoas esindusinstrumendina väga hea välja ka suletuna.

Kiire kokkupanek tänu illustreeritud juhistele
Tänu üksikasjalikele illustreeritud kasutusjuhendile saavad DP-88 II elektriklaveri seadistada umbes 15 minutiga. Kõik, mida pead tegema, on kinnitada jalad eelnevalt kokkupandud mängulauale.

Klaviatuuri pink
Eriti lai iste oma 5 cm paksuse vahtpolstriga sobib ideaalselt pikaks ajaks mängimiseks ega muutu ebamugavaks ka pärast tundide möödumist. Elegantne, kergesti hooldatav ja robustne kunstnahast kate ei näe mitte ainult hea välja, vaid on ka pärast higistamist kergesti puhastatav. Arukas jalakonstruktsioon on aga Deluxe Keyboard Benchi tõeline tipphetk. Pingi kõrgust reguleeritakse stabiilse poldisüsteemi ja nelja võrepunktiga istme alumisel küljel ning kinnitatakse suure klambri abil jalgade X-punkti. Kindla aluse tagamiseks saab poldid kinnitada väikeste kinnituskruvidega. Et pinki oleks lihtne transportida, saab jalad istmest eraldada ja ruumi kokkuhoiuks kokku voltida.

kõrvaklapid
Dünaamilised Classic Cantabile KH-238 stereokõrvaklapid pakuvad suurepäraseid heliomadusi koos suurepärase kandmismugavusega täiesti hämmastava hinnaga. KH-238 pakub täielikku, tasakaalustatud heli koos rikkaliku bassireaktsiooni ja selgete kõrgetega. See pakub palju helitugevust ja samas puhast ja selget asukohta stereoväljas. Loomulikult saab pehmelt polsterdatud laia rihma pikkust reguleerida. Väljatõmmatav on mõlemal küljel 12 taset ja seetõttu saab seda optimaalselt reguleerida.

Veelgi suurema mugavuse tagamiseks on kõrvaklapid kahel teljel pööratavad. Kõrvatopside paks pehme polster tagab ka hea välise heliisolatsiooni Kaablisse integreeritud helitugevuse regulaator on alati käepärast, muutes selle kasutamise arvutis või mp3-mängijas lihtsamaks. 3,5 mm stereopistiku pistik tagab parimad edastusomadused ja 6,3 mm pesa (stereo) adapter on samuti kaasas.

Klaverikool
Iga algus on lihtne – see moto kehtib ka Michael Christophi klaverikooli uue väljaande kohta. Kõik, kes kardavad, et klaver on pill, mida on liiga raske õppida, vajab seda kooli kindlasti. Pilli tutvustatakse ja selgitatakse algajatele mänguliselt, pingevabalt. Tuntud lihtsatest meloodiatest kuni terviklike lugude kahe käega mängimiseni antakse edasi ka palju teoreetilisi teadmisi. Harjutuste kõrval käsitletakse nootide lugemist, rütmi, dünaamikat ja palju muud. Lisaks tagavad lihtsad harjutused selle

Kompaktne digitaalse klaveri disainiga klaviatuur
88 kiirustundlikku klaviatuuriklahvi
360 helid
Laiaulatuslik automaatne saate 160 stiiliga
ABC. Automaatne akord või klaviatuur Akordi akordisaade
128-kordne polüfoonia
Parema ja vasaku käe õppefunktsioon
Mp3 mängija
3-kordne pedaaliüksus
Salvestamise ja taasesituse funktsioon
Ekraan: suure kontrastsusega LCD
Laiaulatuslik automaatne saate (Start/Stop/Sync/Fill-In/Intro/Ending)
Jaotatud ja kahekordne funktsioon
Puudutuste dünaamika saab välja lülitada
Efektid: Reverb ja Chorus
Sisseehitatud metronoom
Saate helitugevust saab eraldi reguleerida
Ühendused: toiteühendus, USB seadmega, 6,35 mm pesa väljund, jalgpedaal, MIDI sisend/väljund, USB hostiga, 6,35 mm pesa kõrvaklappide väljund
Integreeritud stereokõlarid
Väljundvõimsus: 2 x 15 vatti
Mõõdud (LxPxK): 135 x 39 x 77,5 cm
Kaal: 29,4 kg
Värv: must
Klaviatuuri pink
Eriti lai iste
5 cm paksune mugav vahtpolster
Kõrgus reguleeritav 47-56,5 cm
Tugev, kergesti hooldatav kunstnahast kate
4-kordne kõrguse reguleerimine poldisüsteemi abil
Stabiilsed kinnituskruvid fikseerimiseks
Kummist jalad
Ruumi säästmiseks saab kokku voltida
Iste: 53 x 24 cm
Kaal: 5,1 kg
Värv: must
Kannatab kuni 100 kg
kõrvaklapid
Kvaliteetsed dünaamilised kõrvaklapid
Kõlar: ø 40 mm
Edastusvahemik: 20 kuni 20 000 Hz
Tundlikkus: 110 db SPL (sagedusel 1 kHz)
Nimitakistus: 32 oomi
Pehme polsterdatud, ringikujulised tassid
Hea väline heliisolatsioon
Pehme polsterdatud lai triikimisrihm
Reguleeritav suurus 12 astet küljel
Polstri materjal: kunstnahk
Integreeritud aktiivne bass
Juhtmesse integreeritud helitugevuse regulaator
Kaabel: 4 m ühepoolse etteandega
Pistik: 3,5 mm stereo pesa
Adapter: nikeldatud 6,3 mm stereopistik
Netokaal (ilma kaablita): 226g
Brutokaal: 283 g

Komplektis
1 x FunKey DP-88 II digitaalklaver
1 x Classic Cantabile klaviatuuripink
1 x klassikalised Cantabile kõrvaklapid

eseme number 00059892
Tunni funktsioon Jah
USB-sisendid
maksimaalne polüfoonia 128
Automaatne saatmine Jah
Võtmete arv 88
Värv: must
Võimendi võimsus vattides (RMS) 30
Kuva Jah
Valgustatud nupud Ei
Integreeritud kõlar Jah
USB hostile (Midi) Jah
Pedaalide arv 3
Klaviatuuri kate Jah
Komplekt koos tarvikutega Jah
USB hostimiseks Jah
Salvestusfunktsioon Jah
Puute dünaamika Jah
Kõrvaklappide pesa Jah
Midi ühendus Jah
MIDI port Jah
Väljundid 6,3 mm pesa,
USB stiilide arv 160
Puidust/osaliselt puidust klaviatuur Ei
USB seadmesse Jah
Pind (läikiv/matt) satiinviimistlus
Häälte arv 360
Konsool Ei
Mikrofoni sisend Ei