Tööstuslik keevitusmasin STAHLWERK 500 DP MIG MAG

Uus toode

Väljundvool MIG 60-500 A
MIG töötsükkel (40°C) 100% 500 A juures
Võrgupinge 400 V (+-15%) 3~
Maksimaalne võrguvool (I1max) MIG 38 A
Maksimaalne efektiivne võrguvool (I1eff) MIG 38 A
Keevitusvool 60-500 A
Töötsükkel 40°C juures 100 %
Jahutussüsteem Õhk/vedelikjahutus
Jahutusvõimsus 1,6 kW
Üldmõõtmed 1470 x 600 x 860 mm
Netokaal 110 kg
Võrguühendus CEE pistik, 63A, 5 kontaktiga

Rohkem infot

5 999,00 € koos maksudega

Rohkem infot

Mõeldud tööstusliku kasutuse kõrgeimatele nõudmistele: vesijahutusega STAHLWERK MIG MAG 500 DP keevitusmasin lubab 500 amprise võimsuse ja arvukate funktsioonidega maksimaalset jõudlust isegi kõige raskemates tingimustes. Uusima põlvkonna tipptasemel IGBT-tehnoloogiaga varustatud kvaliteetne keevitusmasin avaldab muljet maksimaalse võimsuse ja tõhususega. 1,6 kW vesijahutussüsteem võimaldab tõhusat veeringlust ja usaldusväärset soojuse hajumist voolikupakist ja keevituspõletist. See tagab stabiilsed temperatuuritingimused ja pikemad töötsüklid keevitamise ajal. Tugeva konstruktsiooniga ja vibratsiooni, tolmu ja pritsmevee eest kaitstud töökindel keevitusmasin saab hakkama kõigi keevitustöödega. Inverteri kõrge efektiivsus tagab kõrged keevituskiirused ja esmaklassilised keevitustulemused. Professionaalset keevitusmasinat on lihtne juhtida selgelt paigutatud paneeli kaudu ja soovitud keevitusparameetreid saab kiiresti seadistada.

Funktsioonid
Mõeldud tööstusliku kasutuse kõrgeimatele nõudmistele: vesijahutusega STAHLWERK MIG MAG 500 DP keevitusmasin lubab 500 amprise võimsuse ja arvukate funktsioonidega maksimaalset jõudlust isegi kõige raskemates tingimustes.
Arvukad keevitusparameetrid – Lisaks terasele ja roostevabale terasele sobib mitmekülgne tööstuslik keevitusseade eriti hästi alumiiniumi, vase ja niklipõhiste sulamite ning õhukese lehtmetalli jaoks.
Kombineeritud seade – võimas MIG MAG keevitusseade 500 ampriga ja punktfunktsiooniga, sealhulgas impulss / topeltimpulss / kiire impulss.
Tööstusseade on varustatud nii analoog- kui ka digitaalse liidesega, muutes selle ühilduvaks FANUC / ABB / KUKA / Yaskawa keevitusrobotite ja muude keevitusrobotisüsteemidega.
Punktkeevitusfunktsioon – Sobib eriti hästi õhukeste kereosade jaoks autotööstuses. Tänu sellele on kleepumispunktid täpselt reprodutseeritavad ja ühtlased.
MIG-impulss – impulsifunktsioon hoiab soojussisendi madalana ja võimaldab alumiiniumi keevitada.
Topeltimpulss – topeltimpulsi funktsioon saavutab kvaliteetsed keevisõmblused koos täpse skaleerimisega.
Kiire impulss – kiire impulsskeevitus ja sügava läbitungimisega keevitusfunktsioon lubavad 30% suuremat efektiivsust. Täpne kaaretuvastus tagab impulsskaare stabiilsuse.
1,6 kW vesijahutussüsteem võimaldab tõhusat veeringlust ja usaldusväärset soojuse hajumist voolikupakist ja keevituspõletist. See tagab stabiilsed temperatuuritingimused ja pikemad töötsüklid keevitamise ajal.
IGBT-tehnoloogia – varustatud uusima põlvkonna tipptasemel IGBT-tehnoloogiaga, see kvaliteetne keevitusmasin avaldab muljet maksimaalse jõudluse ja tõhususega ning kõrge töötsükliga (ED).
Töömälu – tööstuslikul keevitusmasinal on mäluvalikud isekonfigureeritud seadistuste/eelseadistuste jaoks. Süsteem suudab salvestada ja tagasi kutsuda 100 keevitusprotsessi parameetrite komplekti, mis parandab oluliselt keevitusprotsessi reprodutseeritavust ja toimivust.

Omadused ja eelised
Eelvool / gaasi eelvool – tänu gaasi eelvoolule algab kaitsegaasi vool enne kaare süttimist. See väldib töödeldava detaili kokkupuudet õhuga keevitamise alguses. See kaitseb keevisõmblust oksüdeerumise eest. Gaasi tarneaega saab vastavalt keevitusnõuetele individuaalselt seadistada.
MIG MAG - gaasmetalli kaarkeevitus alalisvooluga (DC). Keevitada saab mitteaktiivsete/inertsete (MIG, nt argoon) või aktiivsete (MAG, nt CO²) gaasidega. Gaas ja keevitustraat tulevad ühest põletipeast ning võimaldavad keevitustöid teha vaid ühe käega.
Induktiivsus – Induktiivsuse individuaalne reguleerimine võimaldab vältida keevituspritsmete suurenemist.
Stabiliseerimissüsteem - Keevitusprotsessi digitaalne juhtimine tagab püsivalt kvaliteetsed töötulemused. Tänu automaatsele stabiliseerimisele reageerib keevitussüsteem koheselt toitepinge muutustele ja sobib seetõttu ka võrkudesse, kus võib tekkida pingelangus.
Täissünergiline seade – pinge (volti) ja traadi etteanne reguleeritakse automaatselt seatud keevitusvoolule. See muudab inverteri juhtimise eriti lihtsaks.
Nelikveolise ülitäpse enkoodermootoriga traadi etteandeseadme ja täisdigitaalse traadi etteande juhtimissüsteemi kasutamine tagavad sujuva ja stabiilse etteande.
4 rulli ajam – usaldusväärne ja võimas traadi etteanne. Tänu 4 veorullile söödetakse ka jämedamaid juhtmeid pidevalt ja ohutult ette.
Automaatne pingereguleerimine (voltides) - pinge kohandub automaatselt seatud keevitusvooluga.
Traadipool – müügilolevaid 5 kg ja 15 kg traadipooli saab töödelda. Universaalne pooli südamik mahutab 50 mm pooli. Soovi korral saab adapteriga töödelda ka 200 mm pooli.
Traadi veorullid - lihtsalt ajamrulle vahetades saab kasutada erinevat traadi paksust 0,8-1,6 mm. U-profiiliga ajamirullikute vastu minnes saab kasutada ka alumiiniumtraati.
Nutikas jahutus- ja ülekuumenemiskaitse – tipptehnoloogia, integreeritud ülekuumenemiskaitse ja ülitõhus jahutus võimaldavad saavutada maksimaalse jõudluse.
Tänu oma kompaktsetele mõõtmetele ja väikesele kaalule sobib painduv keevitusmasin eriti hästi liikuvaks kasutamiseks tööstuses, ehitusplatsidel ja montaažil.

Väljundvool MIG 60-500 A
MIG töötsükkel (40°C) 100% 500 A juures
Võrgupinge 400 V (+-15%) 3~
Kaitseklass IP23S
Võrguvoolu sagedus 50/60 Hz
Maksimaalne võrguvool (I1max) MIG 38 A
Maksimaalne efektiivne võrguvool (I1eff) MIG 38 A
Keevitusvool 60-500 A
Töötsükkel 40°C juures 100 %
Jahutussüsteem Õhk/vedelikjahutus
Jahutusvõimsus 1,6 kW
Üldmõõtmed 1470 x 600 x 860 mm
Netokaal 110 kg
Võrguühendus CEE pistik, 63A, 5 kontaktiga
Standardid EN 60974-1:2018+A1:2019, EN 60974-10:2014+A1:2015 (A-klass)

Komplektis
1 x STAHLWERK MIG MAG 500 DP keevitusmasin
1 x WF-500 Pro traadi etteandeseade
1 x kaablikimp kangast ümbrises: 2 x jahutusveevoolikut koos eelmonteeritud kiirkinnitusega, 1 x gaasivoolik voolikuklambritega, 1 x 70 mm² toitekaabel 13 mm tihvti pistikuga, 1 x 10-kontaktiline juhtkaabel
1 x varustuskäru 2 juhitava ja 2 fikseeritud rattaga, gaasiballoonide hoideseade, 1 x eelmonteeritud kinnitusrihm gaasiballoonide jaoks
2 x traadi juhtrullikud, kumbki 1,0/1,2 ja 1,2/1,6 U-profiil, 0,8/1,0 V-profiil (1,2/1,6 on juba seadmesse paigaldatud)
2 x täiendav hammasratta traatrulli kandur
1 x tagumine traadi juhtpuks (terashoidikuga, eelmonteeritud teflonhoidik)
1 x keskmine traadist juhtpuks
1 x voolikupakett MB501D (Binzel) 3 m vesijahutusega
1 x süsiniku südamik 3 m (Binzel)
1 x voolikupaki hoidja
Jõudüüsid 1 x 0,8, 2 x 1,0, 2 x 1,2 (1 x 1,2 eelmonteeritud), 2 x 1,6
1 x maanduskruvi klamber 3 m, 70 mm² 13 mm tihvti pistikuga