Keevitusmasin keevitus STAHLWERK ARC 200 Puls Pro täiskomplekt

Uus toode

STAHLWERK ARC 200 Pulse Pro keevitaja
Väljundvool MMA/Lift TIG 10-200 A
Töötsükkel (40°C): 10% 200 A juures | 100% 63 A juures
Kaitseklass IP21S
Võrgupinge 1 x 230 V AC (+-15%)
Kaal 5,4 kg

Rohkem infot

279,00 € koos maksudega

Rohkem infot

STAHLWERK ARC 200 Puls Pro on kompaktne MMA | Lift-TIG keevitusmasin tõelise 200 ampriga. Seadmel on ulatuslik impulssfunktsioon ARC ja Lift-TIG režiimis, mis takistab materjalide läbipõlemist ja vähendab oluliselt kuumusest tingitud deformatsioone. Nii tagab inverter suurepärased keevitustulemused. Teine eelis on intelligentne temperatuuriregulaator, mis lülitab ventilaatori sisse ja välja ainult vajaduse korral. Uusima põlvkonna tipptasemel IGBT-tehnoloogia võimaldab maksimaalset jõudlust MMA- ja Lift-TIG-keevitamisel. Mudelil ARC 200 Puls Pro on arvukalt reguleeritavaid funktsioone, nagu Hot Start, Arc Force ja Antistick, mis hoiavad ära keevituselektroodi põlemise või lõõmumise ning võimaldavad lihtsat keevitusprotsessi. Üksikud seadistused on digitaalekraanilt selgelt loetavad.

MMA / E-käsi. Elektroodidega käsikeevitus on universaalne keevitusprotsess, kuna seda saab kasutada peaaegu kõikides tingimustes.
Laiaulatuslik impulssfunktsioon MMA ja Lift-TIG režiimis, mis hoiab ära materjalide läbipõlemise ja vähendab oluliselt kuumusest tulenevat deformatsiooni. Nii tagab inverter suurepärased keevitustulemused.
Kleepumisvastane. Kui elektrood kleepub tooriku külge, väheneb keevitusvool automaatselt. Elektrood ei kuma välja ja seda saab töödeldava detaili küljest kergesti eemaldada.
Hotstart. Automaatne pingetõus käivitamisel paremate süütetulemuste saavutamiseks. Hoiab ära pulgaelektroodi kleepumise, rakendades korraks seatud keevitusvoolu, ja soojendab keevisõmbluse algust kiiremini.
Intelligentne temperatuuri juhtimine. Ventilaator lülitub sisse ja välja ainult vajaduse korral. See säästab energiat ja väldib müra.
IGBT tehnoloogia. Võimas uuenduslik lahendus, mis seab keevitustehnoloogias uued standardid.
Nutikas jahutus. Võimas ventilaator võimaldab suurepärase jahutuse kaudu ära kasutada maksimaalset töötsüklit.

Ülekuumenemise kaitse. Käivitub kohe, kui seade on ülekoormatud. Kollane märgutuli süttib ülekuumenemisel ja kustub, kui seade jahtub.
Tõstmise TIG režiim. Kontaktsüüte korral toimub süütamine elektroodi lühiajalise harjamisega vastu töödeldavat detaili. Põleti tõstmisel tekib kaar ja keevitusmasina elektroonika suurendab voolu seadistatud keevitusvoolu intensiivsuseni. Keevitusprotsessi lõpetamiseks eemaldage põleti tooriku küljest.
Keevitusvool. Pidevalt muutuv vahemikus 10-200 A. Soovitatav on vool 30-40 A materjali paksuse mm kohta.
VRD (pinge vähendamise seade). VRD-funktsiooni käsitsi sisse-/väljalülitamine võimaldab langetada keevitusmasina väljundpinget ohutule tasemele, et kaitsta operaatorit elektroodi puudutamisel, kui ta ei keevita.
Kaare pikkuse piirang. Kaare pikkuse piiramise funktsioon peatab keevitusprotsessi, kui tuvastatakse ülemäärane kaarepinge (ebatavaliselt suur vahe elektroodi ja tooriku vahel). Seda funktsiooni saab sõltuvalt protsessist seadistada vastavas ekspertmenüüs.
MMA-keevitus ja TIG-keevitus. Kaare pikkuse piirangut ei saa kasutada cel karakteristiku jaoks (kui see on olemas).

Mudel STAHLWERK ARC 200 Pulse Pro keevitaja
Väljundvool MMA/Lift TIG 10-200 A
Töötsükkel (40°C): 10% 200 A juures | 100% 63 A juures
Kaitseklass IP21S
Võrgupinge 1 x 230 V AC (+-15%)
Kaal 5,4 kg
Mõõdud P x L x K (mm) 330 x 150 x 276
Võrguühendus CEE 7/7 Schuko pistik
Standardid IEC 60974-1; EN 60974-10 (klass A)
Sertifitseerinud SGS Standards Technical Services Co., Ltd

Komplektis
1 x STAHLWERK ARC 200 Pulse Pro keevitusmasin
1 x elektroodihoidja 3 m
1 x maanduskaabel 3 m
1 kg pulkelektroodid (ca 90 tk.)
1 x kaitsekate
1 x täisautomaatne keevituskiiver ST-450