Hüdrauliline mootorrattatõstuk STAHLWERK MLT-680 ST tõstevõimega 680 kg

Uus toode

Mootorratta tõstuk mudel STAHLWERK MLT-680 ST
Maksimaalne kandevõime 680 kg / 1500 naela
Tõsteulatus 115-375 mm
Mõõdud 820 x 360 x 115-375 mm
Kaal 28 kg

Rohkem infot

185,00 € koos maksudega

Rohkem infot

680 kg kandevõime ja suure tõsteulatusega 115-375 mm on MLT-680 ST hüdrauliline mootorrattatõstuk ideaalne mootorrataste remondiks ja hooldamiseks. Montaažitõstukit saab kasutada ka raskete osade (nt mootorid või käigukastid) ohutuks tõstmiseks ja transportimiseks. Tõstuki võimas suure jõudlusega hüdraulika tagab, et mootorratast saab jalgpedaali abil kiiresti ja lihtsalt tõsta. Stabiilne disain tagab optimaalse jõuülekande. Mootorratast saab mugavalt uuesti alla lasta, kasutades eraldi jalgpedaali. Mootorrattatõstuki kummeeritud kontaktpinnad tagavad kindla haarde ja kaitsevad tundlikke kohti kriimustuste eest. See kaitseb värvitud või kroomitud komponente pikaajaliselt. Tänu vastupidavatele pikaealistele vaiksetele ratastele sobib mootorratta montaažialus ka praktiliseks manööverdamisabiks. Kaks pöörlevat ratast ja kaks ratast muudavad manööverdamise lihtsaks.

680 kg kandevõime ja suure tõsteulatusega 115-375 mm on MLT-680 ST hüdrauliline mootorrattatõstuk ideaalne mootorrataste remondiks ja hooldamiseks. Montaažitõstukit saab kasutada ka raskete osade (nt mootorid või käigukastid) ohutuks tõstmiseks ja transportimiseks.
Tõstuki võimas suure jõudlusega hüdraulika tagab, et mootorratast saab jalgpedaali abil kiiresti ja lihtsalt tõsta. Stabiilne disain tagab optimaalse jõuülekande. Mootorratast saab mugavalt uuesti alla lasta, kasutades eraldi jalgpedaali.
Mootorrattatõstuki kummeeritud kontaktpinnad tagavad kindla haarde ja kaitsevad tundlikke kohti kriimustuste eest. See kaitseb värvitud või kroomitud komponente pikaajaliselt.
Tänu vastupidavatele pikaealistele vaiksetele ratastele sobib mootorratta montaažialus ka praktiliseks manööverdamisabiks. Kaks pöörlevat ratast ja kaks ratast muudavad manööverdamise lihtsaks.
Montaažialuses olevad lukustuskruvid tagavad mootorratta tungraua kindla seismise.
Mootorratta platvormi integreeritud kolmeastmelised lukustussiinid kaitsevad hüdraulikat pikema seismise ajal ja takistavad mootorratta kontrollimatut langemist.
Kvaliteetne töötlus, kompaktne ja hõlpsasti kasutatav mootorrattatõstuk on ideaalne abimees töökojas, garaažis ja isetegemises.

Mootorratta tõstuk mudel STAHLWERK MLT-680 ST
Maksimaalne kandevõime 680 kg / 1500 naela
Tõsteulatus 115-375 mm
Mõõdud 820 x 360 x 115-375 mm
Kaal 28 kg