Suruõhu puhastuspüstol STAHLWERK RP-93 ST

Uus toode

Ühendus 1/4
Õhurõhk 6-9,2 baari
Õhukulu ca. 120 l/min
Integreeritud ühenduspistik vastavalt EL standardile nimilaius 7,2 mm
Materjal Alumiiniumisulamist käepide ja plastpudel
Veevarustuse maht 1 liiter
Mõõdud (P x K x L) 332 x 220 x 130 mm
kaal 553 g

Rohkem infot

79,00 € koos maksudega

Rohkem infot

Suruõhupuhastuspüstol STAHLWERK sobib ideaalselt raskesti ligipääsetavate kohtade täpseks ja valikuliseks puhastamiseks. Salongipuhastusvahend eemaldab usaldusväärselt jäägid, mustuse ja tolmu furnituuridelt, polsterdustelt, kattevoodritelt, õhuavadelt, uksepaneelidelt, vaipadelt, põrandamattidelt, metall-, puit- või plastpindadelt ja paljult muult. Tänu 2-in-1 funktsioonile on suruõhupuhasti väga mitmekülgne: kui doseerimisklapp on suletud, saab seadet kasutada väljapuhumispüstolina ja kui klapp on avatud, saab seda kasutada puhastusvahendina. relv. Puhastuspüstolil on peenreguleeritav doseerimisventiil puhastusvedelike lisamiseks ja seda saab kasutada puhastusvahendiga või ilma. STAHLWERK autopuhastusharjade komplekt erinevate detailiharjadega suuruses 10 | 12 | 14 | 16 | 18 on ideaalne autohoolduseks ja lubab õrna puhastamist kuni detailideni.

Suruõhupuhastuspüstol STAHLWERK sobib ideaalselt raskesti ligipääsetavate kohtade täpseks ja valikuliseks puhastamiseks.
Salongipuhastusvahend eemaldab usaldusväärselt jäägid, mustuse ja tolmu furnituuridelt, polsterdustelt, kattevoodritelt, õhuavadelt, uksepaneelidelt, vaipadelt, põrandamattidelt, metall-, puit- või plastpindadelt ja paljult muult.
Tänu 2-in-1 funktsioonile on suruõhupuhasti väga mitmekülgne: kui doseerimisklapp on suletud, saab seadet kasutada väljapuhumispüstolina ja kui klapp on avatud, saab seda kasutada puhastusvahendina. relv.
Puhastuspüstolil on peenreguleeritav doseerimisventiil puhastusvedelike lisamiseks ja seda saab kasutada puhastusvahendiga või ilma.
Ergonoomiline disain ja väike kaal võimaldavad mugavat ja väsimatut tööd ka pika tööperioodi jooksul.
Suruõhupuhasti sobib ideaalselt sõidukite, elektriseadmete puhastamiseks ning universaalseks kasutamiseks tööstuses, kaubanduses, kaubanduses ja isetegemises.

STAHLWERK autopuhastusharjade komplekt erinevate detailiharjadega suuruses 10 | 12 | 14 | 16 | 18 on ideaalne autohoolduseks ja lubab õrna puhastamist kuni detailideni.
Mitmekülgsed detailiharjad puhastavad usaldusväärselt ka mujal raskesti ligipääsetavates kohtades, nagu õhuavad, armatuurlaud, alumiiniumvelgede vahed jne. Pehmed universaalsed harjad saavutavad kõrge puhastusefekti nii sise- kui ka välispindades, kahjustamata tundlikke pindu, nagu näiteks klaas. või värvimistööd.
Võimas neutraalse tsitruse lõhnaga puhastusaine kontsentraat on pH-neutraalne, kergelt vahutav universaalne puhastus- ja rasvaeemaldusvahend.
Mitmekülgne tööstuslik puhastusvahend eemaldab usaldusväärselt rasva, valgu, nikotiini, putukate mustuse, lindude väljaheited, määrdeained, õlid ja palju muud tüüpi mustust. Universaalne puhastusvahend lahustab isegi tõrksamad jäägid ja ladestused.
Neutraalset puhastusvahendi kontsentraati kasutatakse tavaliselt ka muude vesipõhiste puhastusvahendite, vahupüstolite või puhastuspüstolite vahuaktivaatorina. Piisab vaid mõnest milliliitrist, et saavutada oluliselt täiustatud vahumuster ja viimistletud pinna ristsidumine.
STAHLWERK mikrokiudrätikud on 40 x 40 cm suuruste ja 300 gsm kangapaksusega ideaalsed professionaalseks puhastamiseks, kuivatamiseks ja poleerimiseks.
Puhastuskäsn eemaldab usaldusväärselt mustuse, tolmu või muda jäägid ning lahustab isegi tõrksamad ladestused. Mikrokiust puhastuskäsn on õrn värvipinnale, velgedele või liitmikele ning kaitseb mikrokriimustuste eest.

Ühendus 1/4
Õhurõhk 6-9,2 baari
Õhukulu ca. 120 l/min
Integreeritud ühenduspistik vastavalt EL standardile nimilaius 7,2 mm
Materjal Alumiiniumisulamist käepide ja plastpudel
Veevarustuse maht 1 liiter
Mõõdud (P x K x L) 332 x 220 x 130 mm
kaal 553 g

Komplektis
1 x STAHLWERK RP-93 ST suruõhupuhastuspüstol
1 x konteiner
5x puhastusharja suurus 10/12/14/16/18
2 x mikrokiust rätik
1 x auto käsn
1 x Universaalne tsitruselõhnaga puhastusvahendi kontsentraat 5-liitrine kanister