Suruõhu puhastuspüstol Tornador STAHLWERK RP-90 ST + lisa

Uus toode

Alumiiniumisulamist püstoli korpus ja plastmahuti
Mahuti maht 1 liiter
Ühendus 1/4 tolli
Õhurõhk 6 - 9,2 baari
Õhukulu 120 l/min.
Kaal 684 / 535 g

Rohkem infot

69,00 € koos maksudega

Rohkem infot

Suruõhu puhastuspüstoli STAHLWERK RP-90 ST saab kasutada määrdunud pindade põhjalikuks ja tõhusaks puhastamiseks. Tänu tornaadoefektile eemaldab võimas suruõhupuhasti vaevata isegi tõrksa mustuse. Salongipuhastusvahend eemaldab usaldusväärselt jäägid, mustuse või tolmu furnituuridelt, polsterdustelt, katetelt, tuulutusavadelt, uksepaneelidelt, vaipadelt, põrandamattidelt, metall-, puit- või plastpindadelt. Peenreguleeritava ventiiliga varustatud puhastusvedelikke saab iminappa lisada, keerise abil pihustada ja valikuliselt peale kanda. STAHLWERK autopuhastusharjade komplekt erinevate detailiharjadega suuruses 10 | 12 | 14 | 16 | 18 on ideaalne autohoolduseks ja lubab õrna puhastamist kuni detailideni. STAHLWERK mikrofiiberrätikud, mille suurus on 40 x 40 cm ja kanga paksus 300 gsm, sobivad ideaalselt professionaalseks puhastamiseks, kuivatamiseks ja poleerimiseks.

Kvaliteetne puhastuspüstol määrdunud pindade tõhusaks puhastamiseks.
Tänu tornaadoefektile eemaldab võimas suruõhupuhasti vaevata isegi tõrksa mustuse.
Salongipuhastusvahend eemaldab usaldusväärselt jäägid, mustuse või tolmu furnituuridelt, polsterdustelt, kattevoodritelt, õhuavadelt, uksepaneelidelt, vaipadelt, põrandamattidelt, metall-, puit- või plastpindadelt ja paljult muult.
Seadmel on peenreguleeritav klapp puhastusvedelike lisamiseks ja seda saab kasutada puhastusvahendiga või ilma.
Ergonoomiline disain ja väike kaal mugavaks ja väsimatuks tööks.
Sisaldab lehtrit peene harjarõngaga täiendava puhastusefekti saavutamiseks.
Ideaalne sõidukite, elektriseadmete ja palju muu puhastamiseks.

STAHLWERK autopuhastusharjade komplekt erinevate detailiharjadega suuruses 10 | 12 | 14 | 16 | 18 on ideaalne autohoolduseks ja lubab õrna puhastamist kuni detailideni.
Mitmekülgsed detailiharjad puhastavad usaldusväärselt ka mujal raskesti ligipääsetavates kohtades, nagu õhuavad, armatuurlaud, alumiiniumvelgede vahed jne. Pehmed universaalsed harjad saavutavad kõrge puhastusefekti nii sise- kui ka välispindades, kahjustamata tundlikke pindu, nagu näiteks klaas. või värvimistööd.
Võimas neutraalse tsitruse lõhnaga puhastusaine kontsentraat on pH-neutraalne, kergelt vahutav universaalne puhastus- ja rasvaeemaldusvahend.
Mitmekülgne tööstuslik puhastusvahend eemaldab usaldusväärselt rasva, valgu, nikotiini, putukate mustuse, lindude väljaheited, määrdeained, õlid ja palju muud tüüpi mustust. Universaalne puhastusvahend lahustab isegi tõrksamad jäägid ja ladestused.
Neutraalset puhastusvahendi kontsentraati kasutatakse tavaliselt ka muude vesipõhiste puhastusvahendite, vahupüstolite või puhastuspüstolite vahuaktivaatorina. Piisab vaid mõnest milliliitrist, et saavutada oluliselt täiustatud vahumuster ja viimistletud pinna ristsidumine.
STAHLWERK mikrokiudrätikud on 40 x 40 cm suuruste ja 300 gsm kangapaksusega ideaalsed professionaalseks puhastamiseks, kuivatamiseks ja poleerimiseks.
Puhastuskäsn eemaldab usaldusväärselt mustuse, tolmu või muda jäägid ning lahustab isegi tõrksamad ladestused. Mikrokiust puhastuskäsn on õrn värvipinnale, velgedele või liitmikele ning kaitseb mikrokriimustuste eest.

Materjal Alumiiniumisulamist püstoli korpus ja plastmahuti
Mahuti maht 1 liiter
Ühendus 1/4 tolli
Õhurõhk 6 - 9,2 baari
Õhukulu 120 l/min.
Kaal 684 / 535 g

Komplektis
1 x STAHLWERK RP-90 ST suruõhupuhastuspüstol
1 x konteiner
1 x lehter harjaga
5x puhastusharja suurus 10/12/14/16/18
2 x mikrokiust rätik
1 x auto käsn
1 x Universaalne tsitruselõhnaga puhastusvahendi kontsentraat 5-liitrine kanister