Vahupüstol STAHLWERK RP-91 ST

Uus toode

Veevarustuse maht 900 ml
materjal Plastik/messing
Mõõdud (P x K x L) 420 x 210 x 100 mm
kaal 512 g

Rohkem infot

79,00 € koos maksudega

Rohkem infot

Professionaalne autopesu kodus kasutamiseks - STAHLWERK autopesuvahu pihustuspüstol sobib suurepäraselt ka mootorrataste, akende, uste, põrandate ja paljude muude pindade tõhusaks puhastamiseks. Puhastuspüstol avaldab muljet oma 2-in-1 funktsiooniga – pihustab nii vett kui ka vahtu. Pihustusotsak tekitab paksu kleepuva vahu, mis puhastab metall- ja plastpindu tõhusalt ja õrnalt. Lihtne kiirliitmik võimaldab vett juurde anda aiavooliku kaudu. Vahu tihedust reguleeritakse valikuketta abil. Mahutipaagist läbivoolavasse magevette lisatava pesuaine kogus on reguleeritud. Vee voolukiirust saab reguleerida päästiku käepideme kohal oleva messingmutri abil. STAHLWERK autopuhastusharjade komplekt sobib ideaalselt autohoolduseks erinevate detailiharjadega suuruses 10 | 12 | 14 | 16 | 18.

Professionaalne autopesu kodus kasutamiseks - STAHLWERK autopesuvahu pihustuspüstol sobib suurepäraselt ka mootorrataste, akende, uste, põrandate ja paljude muude pindade tõhusaks puhastamiseks.
Puhastuspüstol avaldab muljet oma 2-in-1 funktsiooniga – pihustab nii vett kui ka vahtu. Pihustusotsak tekitab paksu kleepuva vahu, mis puhastab metall- ja plastpindu põhjalikult ja õrnalt.
Lihtne kiirliitmik võimaldab vett juurde anda aiavooliku kaudu.
Vahu tihedust reguleeritakse valikuketta abil. Mahutipaagist läbivoolavasse magevette lisatava pesuaine kogus on reguleeritud.
Vee voolukiirust saab reguleerida päästiku käepideme kohal oleva messingmutri abil.
Ergonoomiline libisemiskindla pinnaga käepide võimaldab mugavalt töötada ka pikema kasutusaja jooksul.
Vahtpüstolit iseloomustab robustne disain, see on vastupidav, kergesti demonteeritav ja seetõttu lihtne transportida. See sobib universaalseks kasutamiseks tööstuses, kaubanduses, kaubanduses või isetegemise sektoris.

STAHLWERK autopuhastusharjade komplekt erinevate detailiharjadega suuruses 10 | 12 | 14 | 16 | 18 on ideaalne autohoolduseks ja lubab õrna puhastamist kuni detailideni.
Mitmekülgsed detailiharjad puhastavad usaldusväärselt ka mujal raskesti ligipääsetavates kohtades, nagu õhuavad, armatuurlaud, alumiiniumvelgede vahed jne. Pehmed universaalsed harjad saavutavad kõrge puhastusefekti nii sise- kui ka välispindades, kahjustamata tundlikke pindu, nagu näiteks klaas. või värvimistööd.
Võimas neutraalse tsitruse lõhnaga puhastusaine kontsentraat on pH-neutraalne, kergelt vahutav universaalne puhastus- ja rasvaeemaldusvahend.
Mitmekülgne tööstuslik puhastusvahend eemaldab usaldusväärselt rasva, valgu, nikotiini, putukate mustuse, lindude väljaheited, määrdeained, õlid ja palju muud tüüpi mustust. Universaalne puhastusvahend lahustab isegi tõrksamad jäägid ja ladestused.
Neutraalset puhastusvahendi kontsentraati kasutatakse tavaliselt ka muude vesipõhiste puhastusvahendite, vahupüstolite või puhastuspüstolite vahuaktivaatorina. Piisab vaid mõnest milliliitrist, et saavutada oluliselt täiustatud vahumuster ja viimistletud pinna ristsidumine.
STAHLWERK mikrokiudrätikud on 40 x 40 cm suuruste ja 300 gsm kangapaksusega ideaalsed professionaalseks puhastamiseks, kuivatamiseks ja poleerimiseks.
Puhastuskäsn eemaldab usaldusväärselt mustuse, tolmu või muda jäägid ning lahustab isegi tõrksamad ladestused. Mikrokiust puhastuskäsn on õrn värvipinnale, velgedele või liitmikele ning kaitseb mikrokriimustuste eest.

Veevarustuse maht 900 ml
materjal Plastik/messing
Mõõdud (P x K x L) 420 x 210 x 100 mm
kaal 512 g

Komplektis
1 x STAHLWERK RP-91 ST autopesuvahu pihustuspüstol
1 x konteiner
5x puhastusharja suurus 10/12/14/16/18
2 x mikrokiust rätik
1 x auto käsn
1 x Universaalne tsitruselõhnaga puhastusvahendi kontsentraat 5-liitrine kanister