Pühkimismasin STAHLWERK SLW-55 ST

Uus toode

Maksimaalne pühkimislaius 1000 mm
Põhiharja laius 480 mm
Külgharjade läbimõõt 350 mm
Kogumispaagi maht 55 l
Veepaagi maht 5 l
Jooksukiirus 0-8 km/h
Aku võimsus 12 V / 6000 mAh
Mõõdud 1000 x 1005 x 1230 mm
Kaal 22,5 kg

Rohkem infot

449,00 € koos maksudega

Rohkem infot

STAHLWERKi pühkimismasin SLW-55 ST veenab oma laia 1000 mm pühkimislaiusega ja suure 55-liitrise töömahuga. Kuna põrandapuhastusmasina pühkimisvõimsus on neli kuni kuus korda suurem kui käsitsi harjadel, saab lühikese ajaga tõhusalt puhastada ka suuremaid alasid. Käsitsi juhitav põrandapuhastusmasin kogub usaldusväärselt mustuse ja väikese prahi. Tänu ümberlülitatavatele veeotsikutele sobib seade nii kuiv- kui märgpuhastuseks. Kaks reguleeritavat otsikut tekitavad peene veeudu, mis seob tolmu. Integreeritud 12-voldine aku võimsusega 6000 mAh varustab veeotsikuid piisava energiaga, et pühkida kauakestvalt isegi suurtel aladel. Märgpõrandapuhastusmasinal on suur veepaak mahutavusega 5 liitrit, mis tagab pühkimisala kauakestva märgumise. Ringikujuline kummitihend sulgeb kogumispaagi ala ja kergesti eemaldatav peentolmufilter hoiab peened mustuseosakesed puhtama välisõhu jaoks. Topeltharjapea ja sisemised pühkimisharjad kohanduvad parima puhastusefekti saavutamiseks paindlikult kohapealsete pinnasetingimuste ja jäätmete konsistentsiga. Mustus ja praht on ohutult 55-liitrises kogumiskastis. Manuaalne pühkimismasin on valmistatud tugevast plastikust ning kaitstud korrosiooni, kulumise ja deformatsiooni eest. Tugev pöörlev ratas ja kaks tugevat kummeeritud ratast tagavad lihtsa manööverdamise. Ruumisäästlikku käsipuhastusmasinat saab kokku voltida ja transportida või hoiustada. Põrandapuhastusmasin sobib ideaalselt professionaalseks kasutamiseks tööstuses, käsitöös ja isetegemises.

Funktsioonid
Lai pühkimislaius 1000 mm ja suur 55-liitrine töömaht tähendab neli kuni kuus korda paremat pühkimisjõudlust kui käsitsi kasutatavad harjad. See tähendab, et ka suuremaid alasid saab vaevata puhastada võimalikult lühikese ajaga.
Kahekordne harjapea ja sisemised pühkimisharjad on reguleeritava kõrgusega ning neid saab paindlikult kohandada vastavalt kohapealsetele maatingimustele ja jäätmete laadile.
Lülitavad veedüüsid muudavad seadme sobivaks nii kuiv- kui ka märgpuhastuseks. Põrandapuhastusmasinal on suur veepaak mahutavusega 5 liitrit, mis tagab pühkimisala kauakestva märgumise.
Integreeritud 12-voldine aku 6000 mAh toitega varustab veeotsikuid piisava energiaga, et pühkida kauakestvalt isegi suurtel aladel.
Ümbermõõduline kummitihend sulgeb kogumiskasti ala ja kergesti eemaldatav peentolmufilter hoiab peened mustuseosakesed puhtama välisõhu jaoks.
Mustus ja praht on ohutult 55-liitrises kogumiskastis.
Tugevast plastikust pühkimismasin on kaitstud korrosiooni, kulumise ja deformatsiooni eest.
Tugev pöörlev ratas ja kaks tugevat kummeeritud ratast tagavad lihtsa manööverdamise.
Käsipuhastusmasinat saab ruumi kokkuhoiuks kokku voltida ja transportida või hoiustada.
Sobib ideaalselt professionaalseks kasutamiseks tööstuses, käsitöös ja isetegemisel.
Märkus: Pange tähele, et põrandapuhastusmasin ei ole iseliikuv. Akut kasutatakse veepumba käitamiseks.

Maksimaalne pühkimislaius 1000 mm
Põhiharja laius 480 mm
Külgharjade läbimõõt 350 mm
Kogumispaagi maht 55 l
Veepaagi maht 5 l
Jooksukiirus 0-8 km/h
Aku võimsus 12 V / 6000 mAh
Mõõdud 1000 x 1005 x 1230 mm
Kaal 22,5 kg

https://youtu.be/0jOETCtIkDY