Tööriistakomplekt DTS-33 ST STAHLWERK

Uus toode

Mudel: STAHLWERK DIY komplekt DTS-33 ST
Materjal: teras/plast
Mõõdud: 36 x 32 x 12 cm
Kaal: 4,7 kg

Rohkem infot

49,00 € koos maksudega

Rohkem infot

Praktiline tööriistakomplekt koosneb lööktrellist, erinevatest kruvikeerajatest, kombineeritud tangidest, reguleeritavast mutrivõtmest ja laia otsakomplektiga otsakuhoidikust. Lisaks on tööriistakastis küünisvasar, mõõdulint, pingetester ja lõikenuga ning lai valik kasulikke tarvikuid. Võimas lööktrell 500 vatise võimsusega ja 2600 p/min on ideaalne täpseks puurimiseks, löökpuurimiseks, löökpuurimiseks ja meislimiseks. Universaalne isetegemise komplekt, mis sobib paljude käsitsi tehtavate ülesannete jaoks, sobib eriti hästi töökojas, majapidamises ja isetegemises. Tööriistakastis olevate tööriistade kvaliteetne töötlus on muljetavaldav tänu nende suurele kandevõimele ja pikale kasutuseale. Erinevate tööriistade käepidemed on ergonoomilise kujuga, hea tunnetusega ja tõotavad lihtsat käsitsemist. Tugevast plastikust valmistatud vastupidav tööriistakast tagab tööriistakomplekti selge hoiustamise ja ohutu transportimise.

Praktiline tööriistakomplekt koosneb lööktrellist, erinevatest kruvikeerajatest, kombineeritud tangidest, reguleeritavast mutrivõtmest ja laia otsakomplektiga otsakuhoidikust.
Lisaks on tööriistakastis küünisvasar, mõõdulint, pingetester ja lõikenuga ning lai valik kasulikke tarvikuid.
Võimas lööktrell 500 vatise võimsusega ja 2600 p/min on ideaalne täpseks puurimiseks, löökpuurimiseks, löökpuurimiseks ja meislimiseks.
Universaalne isetegemise komplekt, mis sobib paljude käsitsi tehtavate ülesannete jaoks, sobib eriti hästi töökojas, majapidamises ja isetegemises.
Tööriistakastis olevate tööriistade kvaliteetne töötlus on muljetavaldav tänu nende suurele kandevõimele ja pikale kasutuseale.
Erinevate tööriistade käepidemed on ergonoomilise kujuga, hea tunnetusega ja tõotavad lihtsat käsitsemist.
Tugevast plastikust valmistatud vastupidav tööriistakohver tagab tööriistakomplekti selge hoiustamise ja ohutu transportimise.
Asendamatu igas töökojas: kvaliteetne tööriistakast on ideaalne varustus isetegemise entusiastidele ja käsitöölistele.

Mudel: STAHLWERK DIY komplekt DTS-33 ST
Materjal: teras/plast
Mõõdud: 36 x 32 x 12 cm
Kaal: 4,7 kg

Komplektis
1 x kombineeritud tangid 6'
1 x reguleeritav mutrivõti 8'
1 x küünisvasarad
7 x 1/4' mutrivõtmed 4-10
1 x bitihoidja
1 x piluga kruvikeeraja 6x100
1 x Phillipsi kruvikeeraja 6x100
1 x käepide koos bitihoidikuga
1 x Mõõdulint 3 m
1 x lõikenuga
1 x pinge tester
1 x isoleerteip
2 x müüritise puurida 5-6
2 x keerdtrelli 5-6
2 x puidupuure 5-6
6 x otsik 50 mm
1 x lööktrell
1 x käepide
1 x tööriistakohver