Tööriistakomplekt HTS-45 ST STAHLWERK

Uus toode

Mudel: STAHLWERK DIY komplekt HTS-45 ST
Materjal: teras/plast
Mõõdud: 36 x 27,5 x 7,5 cm
Kaal: 2,8 kg

Rohkem infot

35,00 € koos maksudega

Rohkem infot

Praktiline tööriistakomplekt koosneb pilukruvikeerajatest, ristpeakruvikeerajatest, täppiskruvikeerajatest, mutrivõtmetest, kombineeritud näpitsatest, nõel-otsangidest, põrk-, pesa- ja kuuskantvõtmetest, samuti pingetestist, isoleerteibist, lõikenoast, küünisvasarast, rauasaest, otsast hoidik ja ulatuslik bitikomplekt. Universaalne isetegemiskomplekt, mis sobib paljudeks isetegemisülesanneteks, sobib eriti hästi töökojas, majapidamises ja isetegemises. Tööriistakastis olevate tööriistade kvaliteetne töötlus on muljetavaldav tänu nende suurele kandevõimele ja pikale kasutuseale. Erinevate tööriistade käepidemed on ergonoomilise kujuga, hea tunnetusega ja tõotavad lihtsat käsitsemist. Tugevast plastikust valmistatud vastupidav tööriistakohver tagab tööriistakomplekti selge hoiustamise ja ohutu transportimise. Asendamatu igas töökojas: kvaliteetne tööriistakast on ideaalne varustus isetegemise entusiastidele ja käsitöölistele.

Praktiline tööriistakomplekt koosneb pilukruvikeerajatest, ristpeakruvikeerajatest, täppiskruvikeerajatest, mutrivõtmetest, kombineeritud näpitsatest, nõelotangidest, põrk-, pesa- ja kuuskantvõtmetest, samuti pingetestist, isoleerteibist, lõikenoast, küünisvasarast, rauasaest, otsast hoidik ja ulatuslik bitikomplekt.
Universaalne isetegemiskomplekt, mis sobib paljudeks isetegemisülesanneteks, sobib eriti hästi töökojas, majapidamises ja isetegemises.
Tööriistakastis olevate tööriistade kvaliteetne töötlus on muljetavaldav tänu nende suurele kandevõimele ja pikale kasutuseale.
Erinevate tööriistade käepidemed on ergonoomilise kujuga, hea tunnetusega ja tõotavad lihtsat käsitsemist.
Tugevast plastikust valmistatud vastupidav tööriistakohver tagab tööriistakomplekti selge hoiustamise ja ohutu transportimise.
Asendamatu igas töökojas: kvaliteetne tööriistakast on ideaalne varustus isetegemise entusiastidele ja käsitöölistele.

Komplektis
1 x piluga kruvikeeraja 6x100
1 x Phillipsi kruvikeeraja 6x100
4 x täppiskruvikeerajad
1 x lõikenuga
1 x pinge tester
1 x isoleerteip
1 x põrk
9 x otsad 25 mm
1 x käepide koos bitihoidikuga
9 x 1/4" mutrivõtmed 5-13
8 x kuuskantvõtmed 1,5-6
1 x rauasaag
1 x mõõdulint 3 m
1 x 6" kombineeritud tangid
1 x nõela otsaga tangid
1 x reguleeritav mutrivõti 8"
1 x küünishaamer
1 x tarvikute karp
1 x tööriistakohver