Pihustuspüstol STAHLWERK HVLP SG-125 ST 0,8 mm otsikuga

4166

Uus toode

Tassi maht 125 ml
Õhu sisselaskeava 1/4 tolli
Õhukulu 30-60 l/min
Optimaalne töörõhk 2,5 baari
Düüsi suurus 0,8 mm (eelmonteeritud)
Düüsi mõõdud 120 x 175 x 33 mm
Kogukaal 280 g

Rohkem infot

35,00 € koos maksudega

Rohkem infot

STAHLWERK HVLP SG-125 ST pihustuspüstol sobib erinevat tüüpi värvide, nagu autovärv, läbipaistev lakk, tööstusvärv, remondivärv, kruntvärvid ja palju muud professionaalseks pealekandmiseks. Kvaliteetne pihustuspüstol töötab uusima HVLP-tehnoloogiaga (High Volume Low Pressure) ning tagab täiusliku viimistluse ja kuni 30% materjalisäästu, vähendades pihustusudu madalsurveprotsessis. Püstol ja pihustid on samuti püsivalt kaitstud. Pihustuspüstol avaldab muljet oma esmaklassiliste pihustusomadustega ja puhaste värvimistulemustega madala suruõhukuluga. Pihustusjuga saab täpselt reguleerida ümarast laia joana, et võimaldada materjali täpset pealekandmist. Tänu oma kompaktsele disainile ja väikesele kaalule istub pihustuspüstol mugavalt käes ja pakub optimaalset töömugavust.

HVLP SG-125 ST pihustuspüstol erinevat tüüpi värvide, nagu autovärv, läbipaistev lakk, tööstusvärv, viimistlusvärv, kruntvärvid ja palju muud professionaalseks pealekandmiseks.
Kvaliteetne pihustuspüstol töötab uusima HVLP-tehnoloogiaga (High Volume Low Pressure) ning tagab täiusliku viimistluse ja kuni 30% materjalisäästu, vähendades pihustusudu madalsurveprotsessis. Lisaks on pihustuspüstol ja pihustid püsivalt kaitstud.
Esmaklassilised pihustusomadused ja puhtad värvimistulemused madala suruõhukuluga.
Täpne reguleerimine ümaralt laia joana, et võimaldada materjali täpset pealekandmist.
Tänu oma kompaktsele disainile ja väikesele kaalule istub pihustuspüstol mugavalt käes ja pakub optimaalset töömugavust.

Tassi maht 125 ml
Õhu sisselaskeava 1/4 tolli
Õhukulu 30-60 l/min
Optimaalne töörõhk 2,5 baari
Düüsi suurus 0,8 mm (eelmonteeritud)
Düüsi mõõdud 120 x 175 x 33 mm
Kogukaal 280 g

Komplektis
1 x STAHLWERK SG-125 ST värvipihusti
1 x alumiiniumist voolutops 125 ml
1 x düüsikomplekt 0,8 mm (eelmonteeritud)
1 x puhastushari
1 x ühendusnipli kiirühendus
1x värvifilter