Mõlkide parandamise komplekt STAHLWERK 83 osa

Uus toode

89,00 € koos maksudega

Rohkem infot

Põhjalik STAHLWERK autode nutikas remondikomplekt sobib suurepäraselt erinevat tüüpi mõlkide ja mõlkide, näiteks rahekahjustuste tõhusaks ja värvisõbralikuks eemaldamiseks. Erinevad tööriistad sobivad erinevat tüüpi kahjustuste korral: paindlikult reguleeritav liughaamer, kangidega mõlkide tõmmits, reguleeritav riiv, tugev metallvedru, värvisõbralikud kummist jalad ja pingutust säästev kummijalgadega sillatõmmits on kõik osa komplekt, nagu ka kuumliimipüstol, kaks haamrit ja muud abistavad tarvikud mõlkide eemaldamiseks. STAHLWERK autoremondikomplekt sisaldab 36 erinevas suuruses tõmbeadapterit. Joonelaud hõlbustab väikeste, vaevumärgatavate mõlkide leidmist. Komplektis olevaid lööknõelu ja kummihaamrit kasutatakse kõrgendatud kohtade silumiseks. Kümne liimipulgaga kuumliimipüstol kuumeneb kiiresti ja võimaldab tänu tilgavabale otsikule ohutult töötada.

Funktsioonid
Põhjalik STAHLWERK autode nutikas remondikomplekt sobib suurepäraselt erinevat tüüpi mõlkide, näiteks rahekahjustuste tõhusaks ja värvisõbralikuks eemaldamiseks.
Erinevat tüüpi kahjustuste korral sobivad erinevad tööriistad: paindlikult reguleeritav liughaamer, kangidega mõlgitõmbur, reguleeritav riiv, tugev metallvedru, samuti värvisõbralikud kummist jalad ja pingutust säästev kummijalgadega sillatõmmits. komplektist, nagu ka kuumliimipüstol, kaks haamrit ja muud abistavad tarvikud mõlkide eemaldamiseks.
Autoremondi komplekt sisaldab 36 erinevas suuruses tõmbeadapterit.
Joonelaud hõlbustab väikeste, vähem nähtavate mõlkide leidmist. Iminapaga hoidiku abil saab tahvli hõlpsasti auto kere külge kinnitada.
Komplektis on koputustihvtid ja kummist haamer kõrgendatud kohtade silumiseks.
Kümne liimipulgaga kuumliimipüstol kuumeneb kiiresti ja võimaldab tänu tilgavabale otsikule ohutult töötada. Liim on lõhnatu ja kõrge viskoossusega.

Alkoholiga täidetav pihustuspudel ja spaatli abil on kerelt liimijääke lihtne eemaldada.
Kõiki autoremondikomplekti osi saab lihtsalt mahukasse kandekotis hoiustada ja mugavalt kasutuskohta transportida.
Kõiki selle mõlkide parandamise komplekti komponente on lihtne kasutada ja tänu oma tugevale disainile sobivad need sagedaseks ja usaldusväärseks kasutamiseks.
Tänu pinnasõbralikule töömeetodile saab nende mõlkide eemaldamise tööriistadega ohutult ja jälgi jätmata eemaldada mõlke näiteks autokeredelt, mootorratastelt, külmikutelt või pesumasinatelt ilma töökoja abita.
Mõlkide parandamise komplekt STAHLWERK on koduse autotöökoja asendamatu osa. Tänu lihtsalt õpitavale tehnikale säästab nutikas remonditööriist töökojas kulukaid remonditöid.

Komplektis
1 x liughaamer
1 x kangiga mõlgitõmbaja
1 x kuumliimi püstol
10 x kuumliimi pulgad
1 x silla tõmbaja
6 x sisetükki sillatõmmitsa jaoks
1 x joonlaud
1 x Iminapaga hoidik
1 x kummivasar
1 x Keermega haamer
36 x tõmbeadapter
4 x Puudutage tihvte
1 x 10-osaline kraanide komplekt / kinnitused kronsteini ja haamri jaoks
1x õhkpadi
1 x kaabits
1 x tühi pihustuspudel
1 x puhastuslapp
1 x kuuskantvõti/kruvikeeraja/kruvikeeraja kumbki
1 x punane keermekaitsekork
1 x kandekott