Keevituslaud STAHLWERK WT-100

Uus toode

Materjal Süsinikteras
Kandevõime 1000 kg
Ava läbimõõt 16 mm
Aukude vahe 50 x 50 mm
Tööpinna paksus 6 mm
Mõõdud (L x S x K) 100 x 80 x 90 cm
Kaal 104 kg

Rohkem infot

649,00 € koos maksudega

Rohkem infot

STAHLWERK 3D keevituslaual WT-100 3D ST on suurepärased stabiilsusomadused tänu tugevale 6 mm tööpinnale, mis on valmistatud vastupidavast süsinikterasest. Tugev pind on eriti vastupidav löökidele ja kriimustustele. Tasandatud ja poleeritud roostevabast terasest jalad ning pulbervärvitud lauajalad tagavad ohutu ja mugava töötamise. Perforeeritud laud saab oma erilise stabiilsuse tänu oma suurele enam kui 100 kg kaalule ja tugipostidega tugevdatud töötasapinnale. Seetõttu sobib see kõikideks keevitusprotsessideks ja paljudeks muudeks töökojaprojektideks. Tänu 16 mm läbimõõduga kokkupandavatele avadele saab hõlpsasti kinnitada kinnituselemente ja kinnitusvahendeid. Keevitamiseks vajalike detailide seadistamine ja joondamine on seega lihtsam ning lisatööriistu, nagu nurgad, pole vaja. Tänu praktilisele 3D-disainile saab kinnituselemente ja asukoha määramise abivahendeid kinnitada lisaks töötasapinnale ka laua külgedele, võimaldades nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt töötada. Kuni 1000 kg kandevõimega keevituslaud sobib professionaalseks kasutamiseks tööstuses, käsitöös ja isetegemises.

Funktsioonid
STAHLWERK 3D keevituslaud tugeva 6 mm tööpinnaga, mis on valmistatud suurepäraste stabiilsusomadustega vastupidavast süsinikterasest.
Kvaliteetsest süsinikterasest valmistatud vastupidav pind on eriti vastupidav löökidele ja kriimustustele. Tasandatud ja poleeritud roostevabast terasest jalad ning pulbervärvitud lauajalad tagavad ohutu ja mugava töötamise.
Keevituslaud saab oma erilise stabiilsuse tänu oma suurele enam kui 100 kg kaalule ja tugipostidega tugevdatud töötasapinnale. Seetõttu sobib see kõikideks keevitusprotsessideks ja paljudeks muudeks töökojaprojektideks.
Tänu 16 mm läbimõõduga kokkupandavatele avadele saab hõlpsasti kinnitada kinnituselemente ja kinnitusvahendeid. Seega on töödeldavate detailide seadistamine ja joondamine lihtsustatud ning lisatööriistu, nagu nurgad, pole vaja.
Tänu praktilisele 3D-disainile saab kinnituselemente ja asukoha määramise abivahendeid kinnitada lisaks töötasapinnale ka laua külgedele, võimaldades nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt töötada.
Kuni 1000 kg kandevõimega keevituslaud sobib professionaalseks kasutamiseks tööstuses, käsitöös ja isetegemises.

Materjal Süsinikteras
Kandevõime 1000 kg
Ava läbimõõt 16 mm
Aukude vahe 50 x 50 mm
Tööpinna paksus 6 mm
Mõõdud (L x S x K) 100 x 80 x 90 cm
Kaal 104 kg

Komplektis
1 x STAHLWERK 3D keevituslaud WT-100 3D ST DIY komplekt.

KAUBA VIDEO