Automaatne pimendav keevituskiiver keevitusmask STAHLWERK ST-990 SE

Uus toode

Filtri suurus 133 x 114 x 10 mm
Vaateväli 100 x 93 mm
DIN Standardvalgusti DIN4
DIN Standard TUME DIN5-DIN9-DIN13
Reaktsiooniaeg valgusest pimedani alla 1/35 000 s
Viiteaeg pimedast heledaks 0,1-0,8 s
Toiteallikas Liitiumaku ja päikesepatarei
Töötemperatuur - 5°C kuni + 55°C
Ohutusklass UVB DIN16
Lihvimine | Painutamine Jah
Aku test Jah, aku test
Test Jah, test
Optiline klass 1|1|1|1
Kaal 630 g

Rohkem infot

65,00 € koos maksudega

Rohkem infot

Eriväljaanne eksklusiivse STAHLWERK disainiga piiratud tiraažis! Kvaliteetne kolm ühes täisautomaatne keevituskiiver pakub igakülgset kaitset kõigi keevitus-, lõike- ja lihvimistööde jaoks. See kaitseb usaldusväärselt silmi ja nägu kahjulike välkude, kuumuse, sädemete ja suure kiirusega osakeste eest. Suurepäraseks värvide taasesitamiseks keevitusprotsessi ajal on keevituskiiver varustatud tõelise värvifiltri kassetiga ja saavutab optilise klassi 1|1|1|1. Kvaliteetne automaatkeevituskiiver saavutab tippväärtused optilise kvaliteedi, valguse hajumise, valguse läbilaskvuse kõikumise ja valguse läbilaskvuse nurgasõltuvuse klassides. Reaktsiooniajaga 1/35 000 sekundit tumeneb filtrikassett kiiresti seadistatud DIN-tasemeni. Pimendamistasemeid saab olenevalt režiimist reguleerida vahemikus DIN 5 kuni DIN 13. Neli suure jõudlusega andurit annavad tumenemissignaali kohe pärast kaare tekkimist. Sisselülitumise viivitust (viivitust) saab reguleerida 3 tasemel. Viivitus näitab aega, mille möödudes naaseb filtrikassett pärast kaare kustumist normaalsele heledustasemele (DIN 4). See hoiab ära silmade ärrituse hõõguva metalli heledusest. Filtrikasseti suur vaateväli on 100 x 93 mm, nii et teil on tööalast ja töödeldavast detailist kogu aeg optimaalne ülevaade. Soovitud režiimi (keevitamine, lõikamine, lihvimine) saab lihtsalt ja kiiresti seadistada. Keevituskiivri eriti kerge disain ja ergonoomilise kujuga peapadi tagavad, et seda on mugav kanda ka pikaajalisel kasutusajal. Tänu painduvale sobivusele on keevitus- või lihvimiskiiver individuaalselt reguleeritav, seda saab kanda koos hingamismaskiga ning sobib tänu dioptriläätsede hoidikule ideaalselt ka prillide kandjatele. Tugeval keevituskiivril on 7-aastane garantii ning filtrikassetile ja peavõrudele 2-aastane garantii.

Funktsioonid
Eriväljaanne eksklusiivse STAHLWERK disainiga piiratud tiraažis!
Kvaliteetne kolm ühes täisautomaatne keevituskiiver pakub igakülgset kaitset kõigi keevitus-, lõike- ja lihvimistööde jaoks. See kaitseb usaldusväärselt silmi ja nägu kahjulike välkude, kuumuse, sädemete ja suure kiirusega osakeste eest.
Suurepäraseks värvide taasesitamiseks keevitusprotsessi ajal on keevituskiiver varustatud tõelise värvifiltri kassetiga ja saavutab optilise klassi 1|1|1|1.
Kvaliteetne automaatkeevituskiiver saavutab tippväärtused optilise kvaliteedi, valguse hajumise, valguse läbilaskvuse kõikumise ja valguse läbilaskvuse nurgasõltuvuse klassides.
Reaktsiooniajaga 1/35 000 sekundit tumeneb filtrikassett kiiresti seadistatud DIN-tasemeni. Pimendamistasemeid saab olenevalt režiimist reguleerida vahemikus DIN 5 kuni DIN 13. Neli suure jõudlusega andurit annavad tumenemissignaali kohe pärast kaare tekkimist.

Sisselülitumise viivitust (viivitust) saab reguleerida 3 tasemel. Viivitus näitab aega, mille möödudes naaseb filtrikassett pärast kaare kustumist normaalsele heledustasemele (DIN 4). See hoiab ära silmade ärrituse hõõguva metalli heledusest.
Filtrikasseti suur vaateväli on 100 x 93 mm, nii et teil on tööalast ja töödeldavast detailist kogu aeg optimaalne ülevaade. Soovitud režiimi (keevitamine, lõikamine, lihvimine) saab lihtsalt ja kiiresti seadistada.
Keevituskiivri eriti kerge disain ja ergonoomilise kujuga peapadi tagavad, et seda on mugav kanda ka pikaajalisel kasutusajal.
Tänu painduvale sobivusele on keevitus- või lihvimiskiiver individuaalselt reguleeritav, seda saab kanda koos hingamismaskiga ning sobib tänu dioptriläätsede hoidikule ideaalselt ka prillide kandjatele.
Tugeval keevituskiivril on 7-aastane garantii ning filtrikassetile ja peavõrudele 2-aastane garantii.

Tehnilised andmed
Mudel STAHLWERK keevituskiiver eriväljaanne rock
Filtri suurus 133 x 114 x 10 mm
Vaateväli 100 x 93 mm
DIN standard LIGHT DIN4
DIN standard DARK DIN5-DIN9/DIN9-DIN13
Reaktsiooniaeg heledast pimedasse alla 1/35 000 s
Viiteaeg pimedast heledaks 0,1-0,8 s
Toiteallikas liitiumaku ja päikesepatarei
Töötemperatuur - 5°C kuni + 55°C
Andurid 4
Ohutusklass UVB DIN16
Silmused | Flexen Jah
Aku test Jah
Test Jah
Optiline klass 1|1|1|1
Kaal 630g

Komplektis
1 x automaatne keevituskiiver STAHLWERK keevituskiiver eriväljaanne Rock
5 x esiklaasi vahetusklaasid
1 x keevituskiivri hoiukott
1 x praktiline kandesangaga värvikast

KAUBA VIDEO