Garaažiriiul tsingitud 180x90x40cm

Uus toode

NB! Tarneaeg on 3-5 päeva!

Tootja Malatec

Pakendi kõrgus 7 cm
Pakendi laius 41 cm
Pakendi pikkus 92 cm

Rohkem infot

39,00 € koos maksudega

Rohkem infot

875 KG - maksimaalne koormus ühel riiulil on 175 kg! Mis teeb kokku 875 kg - sinna saab hõlpsasti paigutada igasuguseid seadmeid või palju muid tooteid. Riiul sobib ideaalselt sellistesse ruumidesse nagu kelder, garaaž, ladu või kauplus. See on valmistatud tsingitud terasest ja paksust 4 mm MDF-plaadist, lisaks on riiulil risttarind, mis suurendab selle stabiilsust ja vastupidavust. ja tagab aastaid kestva kasutamise ja täieliku rahulolu tootega.
LIHTSA INSTALLATSIOON - riiuli kokkupanek võtab vaid 15 minutit , push-and-snap süsteemi kasutamine tähendab, et kokkupanekuks ei ole vaja tööriistu ega kruvisid. Riiulid saab omavahel ühendada (saab kokku panna nagu tööpink) ja kinnitada seinte külge, eriti kui otsustame kanda rasket koormust, tasub riiulid kinnitada.
Riiulite KONFIGURATSIOON - teie otsustate, kui palju ruumi vajate riiulite vahel. Kinnitusaugud asuvad iga 3 cm tagant, mis võimaldab neid paigutada erinevatele kõrgustele.
LIbisemisvastased katted - metalljalgadel on libisemisvastased katted, mis Nad kaitsevad põrandat kriimustuste eest ning tagavad stabiilsuse ja kasutamise ohutuse.
SPETSIFIKATSIOONID - riiulite arv: 5; materjalid: tsingitud teras 0,65 mm, MDF-plaat 4 mm; kokkupanek: kruvita (lükandristi); riiulite mõõtmed: 180 x 90 x 40 cm; riiulite mõõtmed: 89,3 x 39,3 cm; maksimaalne koormus riiuli kohta: 175 kg (kogu riiulile kokku 875 kg); kaal: 14 kg; kaal pakendis: 15,5 kg.

Riiulite arv: 5 , materjalid: tsingitud teras 0,65 mm
4 mm MDF-plaat
kokkupanek: ilma kruvita (lükatavad risttalad)
riiulite mõõtmed: 180 x 90 x 40 cm
riiuli mõõtmed: 89,3 x 39,3 cm
maksimaalne koormus riiuli kohta: (kokku 875 kg kogu riiulile): 175 kg (kokku 875 kg kogu riiulile)
kaal: 14 kg
kaal pakendis: 15,5 kg
Riiul sobib ideaalselt sellistesse ruumidesse nagu kelder, garaaž, ladu või kauplus. Riiuli kokkupanek on lihtne (kruvita kokkupanek) ja ei vaja tööriistu (raamide kokkupaneku hõlbustamiseks võite kasutada kummist vasarat ja kruvikeerajat). Lisaks on see tugevdatud iga riiuli puhul risttarindiga, mis muudab selle stabiilseks ja raskuse ühtlaselt jaotatud. Kinnitusaugud asuvad kogu jalgade pikkuses, mis võimaldab riiulite kõrguse mis tahes konfiguratsiooni. Riiuli jalad on jagatud kaheks osaks, nii et seda saab kokku klappida ka töölauaks. Riiulid saab omavahel ühendada ja seinte külge kinnitada (eriti suure koormuse korral tuleks riiulid kinnitada). Riiul on valmistatud tsingitud terasest ja MDF-plaatidest. Jalad on kaitstud plastkattega.