Tööriistakomplekt HTS-109 ST STAHLWERK

Uus toode

Mudel: STAHLWERK HTS-109 ST
Materjal: teras/plast
Mõõdud: 42 x 29,5 x 8,5 cm
Kaal: 4 kg

Rohkem infot

45,00 € koos maksudega

Rohkem infot

Praktiline tööriistakomplekt koosneb erinevatest täppiskruvikeerajatest, kombineeritud tangidest, nõelotangidest, veepumba tangidest, põrk-, pesa- ja kuuskantvõtmetest ning laia otsakomplektiga otsakuhoidikust. Tööriistakastis on ka küünisvasar, mõõdulint ja lõikenuga ning lai valik tarvikuid. Universaalne isetegemise komplekt, mis sobib paljude käsitsi tehtavate ülesannete jaoks, sobib eriti hästi töökojas, majapidamises ja isetegemises. Tööriistakastis olevate tööriistade kvaliteetne töötlus on muljetavaldav tänu nende suurele kandevõimele ja pikale kasutuseale. Erinevate tööriistade käepidemed on ergonoomilise kujuga, hea tunnetusega ja tõotavad lihtsat käsitsemist. Tugevast plastikust valmistatud vastupidav tööriistakohver tagab tööriistakomplekti selge hoiustamise ja ohutu transportimise. Asendamatu igas töökojas: kvaliteetne tööriistakast on ideaalne varustus isetegemise entusiastidele ja käsitöölistele.

Praktiline tööriistakomplekt koosneb erinevatest täppiskruvikeerajatest, kombineeritud tangidest, nõelotangidest, veepumba tangidest, põrk-, pesa- ja kuuskantvõtmetest ning laia otsakomplektiga otsakuhoidikust.
Tööriistakastis on ka küünisvasar, mõõdulint ja lõikenuga ning lai valik tarvikuid.
Universaalne isetegemise komplekt, mis sobib paljude käsitsi tehtavate ülesannete jaoks, sobib eriti hästi töökojas, majapidamises ja isetegemises.
Tööriistakastis olevate tööriistade kvaliteetne töötlus on muljetavaldav tänu nende suurele kandevõimele ja pikale kasutuseale.
Erinevate tööriistade käepidemed on ergonoomilise kujuga, hea tunnetusega ja tõotavad lihtsat käsitsemist.
Tugevast plastikust valmistatud vastupidav tööriistakohver tagab tööriistakomplekti selge hoiustamise ja ohutu transportimise.
Asendamatu igas töökojas: kvaliteetne tööriistakast on ideaalne varustus isetegemise entusiastidele ja käsitöölistele.

Komplektis
1 x kombineeritud tangid 6"
1 x nõela otsaga tangid 6"
1 x küünishaamer
1 x veepumba tangid
1 x lõikenuga
1 x Mõõdulint 3 m
1 x tera
1 x käepide koos bitihoidikuga
6 x täppiskruvikeerajad
5x keerdtrelli 3, 4, 5, 6, 8
8 x kuuskantvõtmed 1,5-6
13 x 1/4" mutrivõti 4-14
1 x 1/4" pikendusadapter
1 x 1/4" universaalliigend
1 x painduv spindel
1 x 1/4" tõukurvarras
1 x bitihoidja
1 x 1/4" põrkmehhanism
21 x 1/4" mutrivõti
40 x otsad 25 mm
1 x tarvikute karp
1 x tööriistakohver