Pöördemomendi võti STAHLWERK TWS-110 ST pöördpõrk | põrkvõti

Uus toode

STAHLWERK momentvõti TWS-110 ST
Tööulatus 20 - 110 Nm
Pistikupesa 3/8" ruutajam
Mõõtühik Newton meeter (Nm) / kilogramm meeter (M.KGS)
Täpsus +/- 4%
Hammastus 72 hammast
Pikendusvarda pikkus 75 mm

Rohkem infot

85,00 € koos maksudega

Rohkem infot

STAHLWERK pöördemomendi võti töötab vahemikus 20 kuni 110 Nm ja sobib ideaalselt kruvide täpseks pingutamiseks etteantud pöördemomendini. Kvaliteetsel pöörataval põrkmehhanismil on nii 3/8" kandiline ajam kui ka 1/2" ja 1/4" adapter kiireks pistikupesade vahetamiseks. 72 hambaga ülipeenete hammastega põrkmehhanism tagab väikese pöörde- taganurk kruvide lahti keeramisel ja pingutamisel Pöörlemissuunda saab kiiresti vahetada ja see võimaldab pöördemomenti hõlpsalt ja kiiresti lukustada, keerates rihveldatud käepidet kahe mõõtepiirkonnaga tagab maksimaalse täpsuse: njuutonmeetrid (Nm) ja kilogrammid (M.KGS) Pöördemomendi võtit saab mikromeetri skaala abil täpselt reguleerida.

STAHLWERK pöördemomendi võti töötab vahemikus 20 kuni 110 Nm ja sobib ideaalselt kruvide täpseks pingutamiseks etteantud pöördemomendini.
Kvaliteetsel pöörataval põrkmehhanismil on 3/8" kandiline ajam ning 1/2" ja 1/4" adapter pistikupesade kiireks vahetamiseks.
72 hambaga ülipeenete hammastega põrkmehhanism tagab väikese tagasipööramisnurga kruvide lahti keeramisel ja pingutamisel.
Pöörlemissuunda saab kiiresti vahetada ja see võimaldab tõhusat tööd. Pöördemomenti saab hõlpsalt ja kiiresti seadistada ja lukustada, keerates rihveldatud käepidet lugemisskaala abil.

Kahe mõõtepiirkonnaga selge skaala tagab maksimaalse täpsuse: njuutonmeetrid (Nm) ja kilogrammmeetrid (M.KGS). pöördemomendi võtit saab mikromeetri skaala abil peenelt reguleerida. Valitud pöördemomendi saavutamisel vallandub kuuldav ja tajutav klõps.
Tugevast kroomvanaadiumist, kroommolübdeenist ja TPR-st valmistatud pöördemomendivõti talub kergesti suuri koormusi. Kvaliteetse viimistlusega pöördpõrk sobib tõukeratastele, e-jalgratastele, mootorratastele, autodele, veoautodele, põllumajandusmasinatele, mootoritele, rattamutritele, äärikühendustele, masinaehitusele, käigukasti kokkupanekule jne ning seda saab kasutada professionaalses sektoris, tööstuses, kaubanduses ja käsitöös, aga ka isetegemise projektide jaoks.
Põrkvõtmega on kaasas 1/2" ja 1/4" adapterid ning pikendusvarras tugevas transpordikastis.

Mudel STAHLWERK momentvõti TWS-110 ST
Tööulatus 20 - 110 Nm
Pistikupesa 3/8" ruutajam
Mõõtühik Newton meeter (Nm) / kilogramm meeter (M.KGS)
Täpsus +/- 4%
Hammastus 72 hammast
Pikendusvarda pikkus 75 mm
Adapter 1/2" või 1/4" kuni 3/8" adapter
materjal kroom-vanaadium / kroom-molübdeen / TPR
Standardid DIN EN ISO 6789 / ASME B107.14M

Komplektis
1 x STAHLWERK momentvõti TWS-110 ST
1 x 3/8" kuni 1/2" adapter
1 x 3/8" kuni 1/4" adapter
1 x 75 mm pikendusvarras
1x transpordikast