Mõlkide väljatõmbaja , komplekt eemaldamiseks mõlgid STAHLWERK PDZ-620 ST Pneumaatiline liughaamer

Uus toode

STAHLWERK Pneumaatiline mõlkide tõmbaja PDZ-620 ST
Maksimaalne töörõhk 6 baari
Iminapa läbimõõt 116 mm
Tõmbejõuga liughaamer 14 kg / 3 naela
Ühendus 1/4" / 13 mm

Rohkem infot

39,00 € koos maksudega

Rohkem infot

Pneumaatiline mõlkide tõmbaja sobib ideaalselt sõiduki kerede mõlkide professionaalseks parandamiseks. 116 mm iminapa ja võimsa, 14 kg tõmbejõuga liughaamriga varustatud kvaliteetne nutikas parandusmõlkide eemaldamise tööriist garanteerib alati puhta ja täpse tulemuse mõlkide, plekkide ja muude plekikahjustuste eemaldamisel. Mõlgitõstuk avaldab muljet oma hõlpsa käsitsemisega kahjustatud kereosadega, nagu poritiibade, kapotite või auto katustega töötamisel. Koos õhukompressoriga tekitab mõlkide tõmbaja tugeva vaakumi, mis paneb iminapp ise kere külge imema. Tõmbehaamrit kasutades saab mõlgid kergesti välja tõmmata. Liughaamer on ideaalselt tasakaalustatud, hea tunnetusega ja libisemiskindla profiiliga optimaalse jõuülekande tagamiseks. Suruõhu juurdevoolu saab mugavalt reguleerida käepidemel oleva praktilise klapi kaudu.

Pneumaatiline mõlkide tõmbaja sobib ideaalselt sõiduki kerede mõlkide professionaalseks parandamiseks.
116 mm iminapa ja võimsa, 14 kg tõmbejõuga liughaamriga varustatud kvaliteetne nutikas parandusmõlkide eemaldamise tööriist garanteerib alati puhta ja täpse tulemuse mõlkide, plekkide ja muude plekikahjustuste eemaldamisel.
Mõlgitõstuk avaldab muljet oma hõlpsa käsitsemisega kahjustatud kereosadega, nagu poritiibade, kapotite või auto katustega töötamisel.
Koos õhukompressoriga tekitab mõlkide tõmbaja tugeva vaakumi, mis paneb iminapp ise kere külge imema. Tõmbehaamrit kasutades saab mõlgid kergesti välja tõmmata.
Liughaamer on ideaalselt tasakaalustatud, hea tunnetusega ja libisemiskindla profiiliga optimaalse jõuülekande tagamiseks. Suruõhu juurdevoolu saab mugavalt reguleerida käepidemel oleva praktilise klapi kaudu.
Tänu oma kvaliteetsele viimistlusele sobib rull eriti hästi professionaalseks kasutamiseks keretöökodades, sõidukitöökodades ja värvikauplustes, aga ka isetegemiseks.

Mudel STAHLWERK Pneumaatiline mõlkide tõmbaja PDZ-620 ST
Maksimaalne töörõhk 6 baari
Iminapa läbimõõt 116 mm
Tõmbejõuga liughaamer 14 kg / 3 naela
Ühendus 1/4" / 13 mm