Isoleeritud kruvikeerajad ja tangid komplekt 20-osa STAHLWERK VSZ-20 ST

Uus toode

Mudel VDE 1000V Isoleeritud kruvikeeraja ja tangide komplekt VSZ-20 ST
Materjal plast/teras
Standard DIN EN 60900 IEC 60900
Mõõdud kandekott (PxPxK) 36 x 27,5 x 8,2 cm
Kogukaal 2,56 kg

Rohkem infot

89,00 € koos maksudega

Rohkem infot

20-osaline isoleeritud kruvikeerajate ja tangide komplekt sisaldab laia valikut tööriistu kõikideks majaümbruse elektritöödeks, näiteks pistikupesadel, arvutitel ja elektroonilistel kodumasinatel. Tänu VDE kaitseisolatsioonile sobib kruvikeerajate tangide komplekt ka ohutuks pingeliseks tööks kuni 1000 volti pingeni. Professionaalses elektriku tööriistas on 8 isoleeritud kruvikeerajat, 4 erinevat tangi, 4 kapivõtit, pingetester ja VDE kleeplint. Kõigil kruvikeerajatel on magnetotsad. See hoiab ära kruvide mahakukkumise ning võimaldab lihtsat ja tõhusat kinnitamist. Tugevad kroom-vanaadiumist terasest tangide otsad võimaldavad teil kaableid täpselt lõigata ja lahti võtta ning paljude muude remonditöödega kiiresti hakkama. Tänu pehmetele ergonoomilistele kahekomponentsetele käepidemetele istuvad elektriku tööriistad töö ajal mugavalt käes. Käepidemete tekstureeritud pind hoiab ära libisemise. Tugevast plastikust praktiline kandekott tagab selge hoiustamise ja ohutu transportimise. Kvaliteetne töötlus muudab elektritööriistade komplekti sobivaks professionaalseks kasutamiseks tööstuses, käsitöös, kaubanduses ja isetegemises.

20-osaline isoleeritud kruvikeeraja ja tangide komplekt on põhivarustus kõikideks majaümbruse elektritöödeks, näiteks pistikupesadel, arvutitel ja elektroonilistel kodumasinatel.
Tänu VDE kaitseisolatsioonile sobib kruvikeerajate tangide komplekt ka ohutuks pinge all töötamiseks kuni 1000 V.
Professionaalses elektriku tööriistas on 8 isoleeritud kruvikeerajat, 4 erinevat tangi, 4 kapivõtit, pingetester ja VDE kleeplint.
Kõigil kruvikeerajatel on magnetotsad. See hoiab ära kruvide mahakukkumise ning võimaldab lihtsat ja tõhusat kinnitamist.
Tugevad kroom-vanaadiumist terasest tangide otsad võimaldavad teil kaableid täpselt lõigata ja lahti võtta ning paljude muude remonditöödega kiiresti hakkama.
Tänu pehmetele ergonoomilistele kahekomponentsetele käepidemetele istuvad elektriku tööriistad töö ajal mugavalt käes. Käepidemete tekstureeritud pind hoiab ära libisemise.
Tugevast plastikust praktiline kandekott tagab selge hoiustamise ja ohutu transportimise.
Kvaliteetne töötlus muudab elektritööriistade komplekti sobivaks professionaalseks kasutamiseks tööstuses, käsitöös, kaubanduses ja isetegemises.

Mudel VDE 1000V Isoleeritud kruvikeeraja ja tangide komplekt VSZ-20 ST
Materjal plast/teras
Standard DIN EN 60900 IEC 60900
Mõõdud kandekott (PxPxK) 36 x 27,5 x 8,2 cm
Kogukaal 2,56 kg

Komplektis
1 x kandekott
4 x kruvikeerajad SL 2,5, 4, 5,5, 6,5
4 x kruvikeerajat PH 0, 1, 2, 3
1 x pinge tester (GS-sertifikaadiga)
4 x VDE kapivõti
1 x 6 tolli VDE külglõikur
1 x 7 tolli VDE kombineeritud tangid
1 x 6-tolline VDE traadi eemaldaja
1 x 8-tollised VDE nõelaga tangid
1 x täppiskruvikeeraja kork
2 x VDE kleeplint