Pöördemomendi võti STAHLWERK TWS-210 ST pöördpõrk | põrkvõti

Uus toode

STAHLWERK momentvõti TWS-210 ST
Tööpiirkond 30 - 210 Nm
Pistikupesa 1/2" ruutajam
Mõõtühik Newton meeter (Nm) / kilogramm meeter (M.KGS)
Täpsus +/- 4%
Hammastus 72 hammast
Pikendusvarda pikkus 125 mm
adapter 1/2" kuni 3/8" adapter

Rohkem infot

85,00 € koos maksudega

Rohkem infot

STAHLWERK pöördemomendi võti töötab vahemikus 30 kuni 210 Nm ja sobib ideaalselt kruvide täpseks pingutamiseks etteantud pöördemomendini. Kvaliteetsel pöörataval põrkmehhanismil on 1/2" kandiline ajam ja 3/8" adapter pistikupesade kiireks vahetamiseks. 72 hambaga ülipeenete hammastega põrkmehhanism tagab väikese tagasipööramisnurga kruvide lahti keeramisel ja pingutamisel. Pöörlemissuunda saab kiiresti vahetada ja see võimaldab tõhusalt töötada. Pöördemomenti saab hõlpsalt ja kiiresti seadistada ja lukustada, keerates rihveldatud käepidet lugemisskaala abil. Kahe mõõtepiirkonnaga selge skaala tagab maksimaalse täpsuse: njuutonmeetrid (Nm) ja kilogrammmeetrid (M.KGS). Momendivõtit saab mikromeetri skaala abil täpselt reguleerida. Valitud pöördemomendi saavutamisel vallandub kuuldav ja tajutav klõps.

STAHLWERK pöördemomendi võti töötab vahemikus 30 kuni 210 Nm ja sobib ideaalselt kruvide täpseks pingutamiseks etteantud pöördemomendini.
Kvaliteetsel pöörataval põrkmehhanismil on 1/2" kandiline ajam ja 3/8" adapter pistikupesade kiireks vahetamiseks.
72 hambaga ülipeenete hammastega põrkmehhanism tagab väikese tagasipööramisnurga kruvide lahti keeramisel ja pingutamisel.
Pöörlemissuunda saab kiiresti vahetada ja see võimaldab tõhusat tööd. Pöördemomenti saab hõlpsalt ja kiiresti seadistada ja lukustada, keerates rihveldatud käepidet lugemisskaala abil.

Kahe mõõtepiirkonnaga selge skaala tagab maksimaalse täpsuse: njuutonmeetrid (Nm) ja kilogrammmeetrid (M.KGS). pöördemomendi võtit saab mikromeetri skaala abil peenelt reguleerida. Valitud pöördemomendi saavutamisel vallandub kuuldav ja tajutav klõps.
Tugevast kroomvanaadiumist, kroommolübdeenist ja TPR-st valmistatud pöördemomendivõti talub kergesti suuri koormusi. Kvaliteetse viimistlusega pöördpõrk sobib tõukeratastele, e-jalgratastele, mootorratastele, autodele, veoautodele, põllumajandusmasinatele, mootoritele, rattamutritele, äärikühendustele, masinaehitusele, käigukasti kokkupanekule jne ning seda saab kasutada professionaalses sektoris, tööstuses, kaubanduses ja käsitöös, aga ka isetegemise projektide jaoks.
Põrkvõtmega on kaasas 3/8" adapter ja pikendusvarras tugevas transpordikarbis.

Mudel STAHLWERK momentvõti TWS-210 ST
Tööpiirkond 30 - 210 Nm
Pistikupesa 1/2" ruutajam
Mõõtühik Newton meeter (Nm) / kilogramm meeter (M.KGS)
Täpsus +/- 4%
Hammastus 72 hammast
Pikendusvarda pikkus 125 mm
adapter 1/2" kuni 3/8" adapter
materjal kroom vanaadium / kroommolübdeen / TPR
Standardid DIN EN ISO 6789 / ASME B107.14M

Komplektis
1 x STAHLWERK momentvõti TWS-210 ST
1 x 1/2" kuni 3/8" adapter
1 x pikendusvarras 125 mm
1x transpordikast